Închide meniul
Foto

Adevăratul motiv pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina. Ce i-a putut cere mamei copiilor săi: „E nebunia mea!”

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 19:21

Bănel Nicoliţă şi Cristina Nicoliţă au două fete

Pactul pe care Bănel Nicoliţă l-a făcut cu fosta sa soţie

Imagini de la nunta lui Bănel Nicoliţă cu Cristina Nicoliţă / Spynews

  • Adevăratul motiv pentru care Bănel Nicoliță a divorțat
  • Dezvăluirile făcute de fostul mijlocaş al Stelei

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina Nicoliță. Fostul internațional român a anunțat care a fost discuția pe care a purtat-o cu mama copiilor săi și în urma căreia s-a produs „ruptura”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pasiunea pentru fotbal l-a scos pe Bănel Nicoliță din sărăcie, dar l-a și făcut să se despartă de femeia cu care are 2 fetițe. Fostul favorit al lui Gigi Becali a venit cu dezvăluiri despre momentul în care el și soția lui au luat-o pe drumuri diferite.

Adevăratul motiv pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de Cristina

Bănel Nicoliță și-a dorit cu orice preț să își investească agoniseala în echipa de fotbal din Făurei. Cristina Nicoliță l-a avertizat că își va pierde toți banii, dar acesta nici nu a vrut să audă. „Vrei să vii lângă mine, sau nu?„, a fost ultimatumul pus de Bănel, moment în care soția i-a cerut divorțul.

Reclamă

„Atunci când te duci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord și a avut dreptate în tot ce voiam eu să fac, ea avea dreptate. Că nu era ok să facă în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal.

‘Vrei să vii lângă mine, sau nu?’. Și a spus nu. Pentru că acolo trebuie să pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face. Și așa am făcut.

Reclamă

Suntem divorțați, avem o relație foarte bună mai ales pentru fetele noastre. Le oferim toată dragostea, totce au nevoie. Nu există restricție din niciun punct de vedere, pot să le văd când vreau. Cea mică are 7 ani, cea mare are 9 ani. Copiii cresc și important e să le oferim tot ce e mai bun, să nu simtă că unul din părinți nu este alături”, a declarat Bănel Nicoliță pentru ‘Prietenii lui Ovidiu’.

Cristina are doi copii cu Bănel Nicoliţă, Amalia şi Natalia. Tatăl fetiţelor continuă să fie activ în viaţa lor şi nu întârzie cu plata pensiei alimentare.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă a vorbit în premieră despre divorţ

Luna trecută, Cristina a rupt tăcerea și a vorbit despre relația în care a rămas cu Bănel Nicoliță.

Reclamă 4 / 0/3

„Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.

Nicoliţă îşi iubeşte cele două fete ca pe ochii din cap şi se emoţionează când vorbeşte despre ele. Bănel se prezintă ca fiind un „tată minunat” şi nu ar mai vrea un alt copil, din dragoste pentru cele două fetiţe pe care le are împreună cu Cristina. „Fetele mele sunt cele mai minunate ființe de pe lume. Vă vorbesc cu lacrimi în ochi. Nu există bucurie mai mare„, a precizat Bănel.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”
Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara
Fotbal intern • 18 mart., 21:46
„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO
Ce făcea Bănel Nicoliţă, în ziua derby-urilor dintre FCSB şi Rapid
Diverse • 18 mart., 9:04
FOTO
Bănel Nicoliţă a dat detalii despre noua sa iubită: „Sunt fericit!” Ce afacere au împreună
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul
Liga 1 • 13 mart., 9:37
Bănel Nicoliță știe singurul mod prin care FCSB poate câștiga titlul. Cine trebuie să îi ajute pe roș-albaștri: „E cel mai bun”