Închide meniul
Foto

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ! Cum se comportă, de fapt, Bănel cu copiii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2022, 9:57

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ! Cum se comportă, de fapt, Bănel cu copiii

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ

Bănel Nicoliță a divorţat de Cristina Nicoliţă /impact.ro

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă rupe tăcerea despre divorţ. Cristina Nicoliţă a decis să pună capăt căsniciei cu fostul fotbalist al Stelei din cauza sumelor uriaşe pe care le-a investit soţul său la echipa din Făurei, patronată de acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina are doi copii cu Bănel Nicoliţă, Amalia şi Natalia. Tatăl fetiţelor continuă să fie activ în viaţa lor şi nu întârzie cu plata pensiei alimentare.

Fosta soţie a lui Bănel Nicoliţă a vorbit în premieră despre divorţ

Acum sunt bine. Bănel ține legătura cu copiii în continuare, nu este indiferent. Le plătește pensia alimentară, vine și îi vizitează. Nu are un program stabilit în privința acestui lucru. El vine când poate sau când au nevoie copiii de el. Îi pasă de cei mici, nu îi neglijează.

În momentul de față eu mă ocup de copii si de grădiniță, în rest nimic, nu mi-am mai deschis o altă afacere sau am alt proiect în minte„, a declarat Cristina Nicoliţă pentru click.ro.

Nicoliţă îşi iubeşte cele două fete ca pe ochii din cap şi se emoţionează când vorbeşte despre ele. Bănel se prezintă ca fiind un „tată minunat” şi nu ar mai vreau un alt copil, din dragoste pentru cele două fetiţe pe care le are împreună cu Cristina. „Fetele mele sunt cele mai minunate ființe de pe lume. Vă vorbesc cu lacrimi în ochi. Nu există bucurie mai mare„, a precizat Bănel.

Reclamă

Bănel Nicoliţă a spus adevărul despre divorţ

Nicoliţă asigură că nu a fost acuzat de infidelitate de fosta lui soţie. Recunoaşte însă că a pierdut sume importante de bani la echipa din Făurei pe care a finanţat-o.

Sincer, nu mă așteptam să divorțez, dar în viață orice e posibil. Într-un fel, mă bucur pentru că nu o femeie a fost motivul, fotbalul a fost. Pentru că am acceptat să mă duc la mine, la echipa mea de suflet, la Făurei. Fosta mea soție nu a fost de acord și atunci OK și i-am spus „Nu ești de acord, divorțăm» și am divorțat”, a spus Bănel Nicoliță.

Fostul favorit al lui Gigi Becali anunţă că, în momentul de faţă, numai 10-15 persoane au mai rămas alături de el.

Reclamă 4 / 0/3

În ambele sensuri am fost dezamăgit și de oamenii pentru care eu am riscat tot. Am riscat bani, familie, copii… multe chestii. Și acei oameni nu m-au apreciat. Și atunci durerea e dublă sau triplă în care am suferit foarte mult și știu doar eu cât de mult am suferit și cât de greu a fost să trec peste un divorț când știu că acei copii au nevoie de ambii părinți.

Eu i-am dat dreptate fostei mele soții de la început. Doar că îmi doream să mă sprijine. Pentru că până la urmă fiecare om are nebunia lui, are ceva în cap”, a mai spus fostul jucător al Stelei.

Recomandări
  • Bănel Nicoliţă a divorţat de soţia lui
  • Primele declaraţii date de Cristina Nicoliţă după despărţire

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și