Închide meniul
Foto

Adevăratul motiv pentru care Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea. Milionarul are 9 copii cu 4 femei!

Publicat: 20 august 2023, 17:17

Reclamă
Adevăratul motiv pentru care Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea. Milionarul are 9 copii cu 4 femei!

Adevăratul motiv pentru care Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, îmbrăţişaţi / Instagram

Se știe care este adevăratul motiv pentru care Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea. Cea de-a treia soție a fostului patron al lui Dinamo a fost cea care a venit cu detalii, într-un moment în care era acuzată că stă alături de milionarul român doar pentru bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel s-a căsătorit în 2018 cu omul de afaceri, după ce a divorțat de Cristian Boureanu. Cristi Borcea trecuse prin două căsnicii, cele cu Mihaela Borcea și Alina Vidican. „Leonidas” anunţase că a fost dragoste la prima vedere cu Pelinel, cea care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Adevăratul motiv pentru care Valentina Pelinel nu are acces la averea lui Cristi Borcea

Pelinel a ținut să le răspundă criticilor și să anunțe că, în cazul unei despărțiri, nu va avea acces la averea lui Cristi Borcea. „Fiecare pleacă cu ce a venit„, spunea fostul fotomodel. Cei doi au semnat un contract înaintea nunții și au stabilit exact ce se va întâmpla dacă se va ajunge la divorț.

Foarte multe persoane își dădeau părerea despre noi și nu ar fi trebuit să aibă tupeul uitându-ne puțin la viața lor. La noi există boala asta: cel mai pătat să iasă și să atace alte persoane.

Vrei să știi care e adevărul? Adevărul e că noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu. La noi nu se rezumă la bani nimic”, a răbufnit Valentina Pelinel, anul trecut, într-un podcast.

Reclamă

Cristi Borcea a făcut același lucru și cu fostele sale soții. Fostul patron al lui Dinamo a făcut o declarație controversată în momentul în care a fost întrebat despre Mariana Borcea și Alina Vidican.

Nu, cum să le cumpăr dacă pentru ele există Dumnezeu și eu?! Nu sunt modest, eu le dau oxigenul. Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții și nu am de ce să le cumpăr tăcerea. Ele sunt condamnate să se poarte frumos cu mine și cu copiii și să își vadă în primul rând de copii. Păi, dacă eu le dau oxigenul? Poți să trăiești fără oxigen? Amândouă au acum relație cu bărbați extraordinari.

Femeile, ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor… pentru că după aia spun că li se cuvine”, spunea Cristi Borcea, într-o emisiune TV.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Soția lui Cristi Borcea, „bântuită” de problemele din fosta căsnicie

Fostul fotomodel l-a părăsit pe Cristian Boureanu în 2014, după șapte ani de mariaj, pentru a își oficializa relația cu fostul patron al lui Dinamo. Valentina Pelinel a încercat să îl facă uitat pe Boureanu, dar nu a reușit. Totul din cauza unui împrumut făcut în urmă cu un deceniu și jumătate. Pelinel, Cristian Boureanu și fratele acestuia au împrumutat de la bancă un milion de euro. Nu au mai returnat banii și au fost executați silit!

Valentina Pelinel a fost trecută codebitor în momentul în care s-a făcut creditul imobiliar. Atunci au fost puse gaj mai multe terenuri, care au fost pierdute din cauza faptului că suma împrumutată nu a mai fost achitată.

Pelinel și soții Boureanu au fost executați silit pentru o creanță de aproape 700.000 de euro. Banca va scoate la vânzare un teren aflat în sectorul 3, care le-a aparținut acestora.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și