Închide meniul
Foto

Soția lui Cristi Borcea, „bântuită” de problemele din fosta căsnicie. Valentina Pelinel a fost executată silit! Ce se întâmplă

Publicat: 27 iulie 2023, 17:10

Reclamă
Soția lui Cristi Borcea, „bântuită” de problemele din fosta căsnicie. Valentina Pelinel a fost executată silit! Ce se întâmplă

Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, "bântuită" de problemele din fosta căsnicie

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, încă este „bântuită” de problemele din fosta căsnicie. Fostul fotomodel l-a părăsit pe Cristian Boureanu în 2014, după șapte ani de mariaj, pentru a își oficializa relația cu fostul patron al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a încercat să îl facă uitat pe Boureanu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), dar nu a reușit. Totul din cauza unui împrumut făcut în urmă cu un deceniu și jumătate. Pelinel, Cristian Boureanu și fratele acestuia au împrumutat de la bancă un milion de euro. Nu au mai returnat banii și au fost executați silit!

Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, „bântuită” de problemele din fosta căsnicie

Valentina Pelinel a fost trecută codebitor în momentul în care s-a făcut creditul imobiliar. Atunci au fost puse gaj mai multe terenuri, care au fost pierdute din cauza faptului că suma împrumutată nu a mai fost achitată.

Pelinel și soții Boureanu au fost executați silit pentru o creanță de aproape 700.000 de euro. Banca va scoate la vânzare un teren aflat în sectorul 3, care le-a aparținut acestora. Potrivit fanatik.ro, licitația publică ar urma să aibă loc luna viitoare, pe 16 august, de la ora 10:00.

Prețul de pornire a fost fixat la 2.410.403 lei (n.r. aproape 500.000 de euro), iar doritorii care vor să participe la licitație sunt obligați să achite o garanție de 10% din valoarea terenului.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul în care a fost întrebată despre aceste probleme, cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea a ținut să afirme că nu este afectată.

Nu am plecat cu nimic din acel mariaj, nu m-am ales cu nimic la divorț. Nu vreau să mai vorbesc despre asta, nu mă mai interesează, acum am o familie. De amănuntele legale se ocupă avocatul meu. Am să vă pun în legătură cu el”, spunea Valentina Pelinel, pentru cancan.ro, în luna martie.

Și fostul soț al Valentinei, Cristian Boureanu, a avut o reacție categorică

Reclamă

Sunt terenuri care s-au executat începând cu anul 2009. Mă crezi că habar n-am despre ce-i vorba? Pentru că pe unele dintre ele le-au executat imediat, pe altele le-au ținut, vorba aia, de atunci au trecut 14 ani… Știu că mai erau două terenuri… Sunt ale băncii, oricum, nouă nu ne rămâne niciun ban. Deci, nu mă interesează… Au trecut 14 ani”, a transmis Boureanu.

Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au fost căsătoriţi din 2007 şi până în 2014. Fostul fotomodel şi-a părăsit primul soţ pentru a fi împreună cu Cristi Borcea. Pelinel are trei copii cu fostul patron al lui Dinamo: Milan și gemenele Indira și Rania. Borcea mai are şase copii cu alte trei femei.

Ce studii poate avea Valentina Pelinel

Ce studii poate avea Valentina Pelinel e un aspect pe care chiarsoția lui Cristi Borcea l-a dezvăluit. Vedeta și-a întrerupt stuiile când a plecat în America, dar susține că și-a terminat liceul în State, precum și anumite cursuri, la o facultate de prestigiu.

La 17 ani când am plecat în America mi-am întrerupt studiile. Apropo, să lămuresc asta cu studiile, pentru că din 2 în 3 ani se trezește cineva să spună că mă așteaptă să-mi dau BAC-ul.

Să nu mă mai aștepte, să stea liniștit că mi-am făcut demult liceul în America și am făcut și cursurile, și marketing, și strategie de marketing și de business în cadrul Universității I Cornwell care e una dintre cele mai bune din lume.

Îmi era foarte greu, pentru că aveam și repetiții. Eram la Ceaiul de la ora 5 și aveam show-uri în țară, repetiții și eram și la școală, foarte greu. Uite așa de dimineața până noaptea asta făceam.

Știam engleză, eram o elevă bună la liceul Sfântul Sava, la uman, am intrat cu 9,35 la limba română. Dar când am ajuns a fost o chestie ciudată: nu îți venea să vorbești.

Pentru că noi învățam: citește asta, tradu asta, fă exercițiul acesta, dar nu comunicai gen foarte mult să vorbești liber. Și când am ajuns, nu îmi ieșeau cuvintele. Știam, înțelegeam tot, voiam să zic, dar nu puteam să leg fraza. Îmi era rușine că greșesc și frică, dar asta cu timpul s-a diminuat„, a spus Pelinel, citată de unica.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și