Închide meniul
Foto

Adevărul despre relația dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a dat cărțile pe față

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2023, 14:46

Adevărul despre relația dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a dat cărțile pe față

Adevărul despre relație dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel / Instagram

Adevărul despre relația dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea! Valentina Pelinel a dat cărțile pe față și a dezvăluit cum se înțelege cu prima parteneră de viață a milionarului român, Mihaela Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea. Cei doi au împreună trei copii, un băiețel pe nume Milan, și gemenele Indira și Rania, și sunt căsătoriți din 2018.

Adevărul despre relația dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel a declarat că are o relație bună cu Mihaela Borcea, și niciodată nu au avut dispute. Ba mai mult decât atât, fostul model a dezvăluit că împreună cu prima soție a lui Cristi Borcea administrează un hotel de lux din stațiunea Olimp.

De asemenea, Pelinel a mai mărturisit că și copiii pe care îi are cu Cristi Borcea se înțeleg de minune cu frații lor mai mari, copii pe care milionarul îi are alături de Mihaela.

Eu cu Mihaela nu am avut certuri niciodată. Avem relații perfect normale, civilizate. Copiii se văd între ei. Nici nu ne-am certat, nici nu ne-am împăcat pentru că nu am avut de ce, nu am fost certate. E un imperiu creat de Cristi. El nu doarme nopțile. Ca să faci bani, trebuie să cheltui bani. Toată lumea muncește la asta. Dar ce aranjamente s-au mai făcut la hotel, nu glumă! O să avem piscine noi, infinity, piscine de copii, loc de joacă, mărim și terasa, care este superbă și care are vedere la mare”, a declarat Valentina Pelinel, citată de prosport.ro.

Reclamă

De altfel, și cu Alina Vidican, a doua soție a lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel are o relație bună. Fostul model a mers în această vară în Miami, acolo unde locuiește Vidican, pentru ca cei mici să-și viziteze frații.

Voi pleca eu cu copiii în SUA, la frații lor, unde vom sta o săptămână. Vom închiria o casă pentru toți patru, unde vor veni și frații lor”, declara în urmă cu ceva timp, Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea! Ce face milionarul în fiecare seară

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri intime despre Cristi Borcea. Fostul model susţine că soţul ei merge la sală în fiecare seară, pentru a se menţine într-o formă fizică excelentă. Aceasta susţine că milionarul român nu trece peste acest obieci, idiferent de cât de obosit este la finalul unei zile.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Pelinel a mărturisit că încearcă să ducă un stil de viaţă sănătos. Soţia lui Cristi Borcea a dezvăluit că merge aproape zilnic la sală, şi de asemenea face şi yoga.

Pelinel susţine că şi soţul ei, Cristi Borcea, merge de asemenea la sală, şi încearcă să se menţină într-o formă fizică exemplară, la cei 53 de ani ai săi.

„Investim în noi și în familia noastră, așa cum e normal să fie. E respect de sine să ai grijă de sănătatea ta și de felul cum arăți. Eu ratez oricând cu plăcere o ieșire în oraș în favoarea orei de aerobic, iar Cristi oricât de mult muncește zilnic, seara e la sală. Fac sport zilnic în cursul săptămânii când sunt în București cu prietena mea. Și uneori yoga.

Mă ajută la mobilitate, respirație, deconectare de la orice stress. Am avut și câteva kilogame în plus acum vreo 15 ani. Cam 5-6 mai mult decât acum. Acum am 64, e greutatea mea ideală. Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță. Suntem ambițioși.

Din punct de vedere alimentar, nu evităm nimic, dar menținem un echilibru. Ne facem toate poftele. Din când în când mâncăm și cartofi prăjiți cu brânză rasă și roșii… Eu sunt cu covrigii, merdenelele și gogoșile. Lui Cristi îi plac dulciurile. Dar și când exagerăm, trecem pe pește, salate și sucuri. Asta e ideea, să menții un echilibru. Să mănânci e una din bucuriile vieții și merită orice efort”, a declarat Valentina Pelinel, pentru cancan.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și