Închide meniul
Foto

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea! Ce face milionarul în fiecare seară: „Merită orice efort!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2023, 9:35

Reclamă
Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea! Ce face milionarul în fiecare seară: „Merită orice efort!”

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel a făcut dezvăluiri intime despre Cristi Borcea. Fostul model susţine că soţul ei merge la sală în fiecare seară, pentru a se menţine într-o formă fizică excelentă. Aceasta susţine că milionarul român nu trece peste acest obieci, idiferent de cât de obosit este la finalul unei zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Cei doi au împreună trei copii, Milan şi gemenele Indira şi Rania.

Valentina Pelinel, dezvăluiri intime despre Cristi Borcea! Ce face milionarul în fiecare seară

Valentina Pelinel a mărturisit că încearcă să ducă un stil de viaţă sănătos. Soţia lui Cristi Borcea a dezvăluit că merge aproape zilnic la sală, şi de asemenea face şi yoga.

Pelinel susţine că şi soţul ei, Cristi Borcea, merge de asemenea la sală, şi încearcă să se menţină într-o formă fizică exemplară, la cei 53 de ani ai săi.

Pe de altă parte, în ciuda stilului de viaţă sănătos pe care încearcă să şi-l menţină, Valentina Pelinel a dezvăluit că sunt momente în care cade pradă tentaţiei, şi consumă alimente nesănătoase.

Reclamă

„Investim în noi și în familia noastră, așa cum e normal să fie. E respect de sine să ai grijă de sănătatea ta și de felul cum arăți. Eu ratez oricând cu plăcere o ieșire în oraș în favoarea orei de aerobic, iar Cristi oricât de mult muncește zilnic, seara e la sală. Fac sport zilnic în cursul săptămânii când sunt în București cu prietena mea. Și uneori yoga.

Mă ajută la mobilitate, respirație, deconectare de la orice stress. Am avut și câteva kilogame în plus acum vreo 15 ani. Cam 5-6 mai mult decât acum. Acum am 64, e greutatea mea ideală. Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță. Suntem ambițioși.

Din punct de vedere alimentar, nu evităm nimic, dar menținem un echilibru. Ne facem toate poftele. Din când în când mâncăm și cartofi prăjiți cu brânză rasă și roșii… Eu sunt cu covrigii, merdenelele și gogoșile. Lui Cristi îi plac dulciurile. Dar și când exagerăm, trecem pe pește, salate și sucuri. Asta e ideea, să menții un echilibru. Să mănânci e una din bucuriile vieții și merită orice efort”, a declarat Valentina Pelinel, pentru cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vestea dată de Valentina Pelinel

Vestea dată de Valentina Pelinel spune totul despre relaţia pe care Cristi Borcea o are cu cei nouă copii ai săi. Fostul model a dezvăluit că familia milionarului se va reuni în această vară, la mare, însă nu în totalitate.

Valentina Pelinel a dezvăluit că cei trei copii ai săi se relaxează la mare, la hotelul pe care soţul ei îl deţine în staţiunea Olimp. Tot acolo, Pelinel a declarat că aşteaptă să sosească un copil al lui Cristi Borcea din America, pe care acesta îl are alături de Alina Vidican.

„Am venit câteva zile la București, cu soțul meu, și ne întoarcem la mare, acolo unde avem copiii. Fetițele nu au vrut să vină acasă, le place acolo foarte mult, se simt în elementul lor. Așteptăm să ne mai vină un copil din America, să fie echipa completă și să ne bucurăm cu toții. Eu și Cristi facem zilele acestea mai multe drumuri București-mare, mai avem de rezolvat câte ceva înainte să ne ocupăm de vacanțe”, a declarat Valentina Pelinel, pentru click.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și