Închide meniul
Foto

Adrian Cristea s-a despărţit de noua iubită? Indiciul care demonstrează că „Prinţul” e din nou singur

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2023, 15:24

Reclamă
Adrian Cristea s-a despărţit de noua iubită? Indiciul care demonstrează că „Prinţul” e din nou singur

Adrian Cristea s-a despărţit de noua iubită? Indiciul care demonstrează că "Prinţul" e din nou singur

Andreea Roşca este iubita lui Adrian Cristea / Instagram

Adrian Cristea pare că s-a despărţit de noua iubită. „Prinţul” forma un cuplu cu Andreea Roşca de câteva luni, însă au apărut mai multe indicii conform cărora cei doi nu mai sunt împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Cristea a început o relaţia cu Andreea Roşca de aproximativ două luni. Cei doi nu s-au ferit să posteze mai multe fotografii împreună, pe conturile oficiale de Instagram.

Adrian Cristea s-a despărţit de noua iubită? Indiciul care demonstrează că „Prinţul” e din nou singur

După o serie de fotografii postate împreună, care demonstrau faptul că relaţie lor decurge perfect, se pare că a apărut o ruptură între Adrian Cristea şi Andreea Roşca.

În acţiunile celor doi de pe reţelele de socializare se poate observa faptul că nu se mai postează împreună. De asemenea, şi fotografiile de pe profiluri, în care erau amândoi, au fost şterse de ambii, semn că ceva s-a întâmplat între ei.

Totodată, în aceste zile, Andreea Roşca a plecat în vacanţă la Paris, în timp ce Adrian Cristea a rămas la Cluj-Napoca.

Reclamă

Andreea Roşca a declarat, în urmă cu mai bine de o lună, că şi-a găsit liniştea alături de Adrian Cristea, dezvăluind chiar că îşi doreşte o familie alături de el.

”Adrian este persoana lângă care m-am regăsit și omul care mă face fericită și mă înțelege. Pot spune că suntem două persoane diferite ca și caracter.

El este mai introvertit, eu sunt mai vulcanică, dar cred că ne completăm foarte bine.

Reclamă 4 / 0/3

Faptul că avem foarte multe în comun ne ajută enorm. Suntem liniștiți la Cluj, ne iubim și punem bazele unui business împreună.

Amândoi ne dorim o familie și copii și sperăm să fim sănătoși și fericiți și să realizăm tot ce ne dorim împreună”, a declarat Andreea Roşca, despre Adrian Cristea.

Marea pasiune pe care o are Andreea Roşca

S-a aflat care este marea pasiune pe care o are iubita lui Adrian Cristea. Fostul jucător de la Steaua și Dinamo trăiește o poveste de dragoste cu Andreea Roșca. Relația cu avocata din Cluj a fost oficializată în acest an.

Tânăra care este de o frumusețe ieșită din comun, face senzație pe contul ei de Instagram, acolo unde are aproape 130.000 de urmăritori. Ea a reușit să-l cucerească pe „Prințul” Cristea.

Din postările Andreei reiese că marea ei pasiune este tenisul. Tocmai s-a fotografiat pe un teren cu zgură și a primit zeci de comentarii. „Iubitoare de tenis”, a fost descrierea imaginii ei.

„Ești superbă„, „Ce jucătoare de tenis frumoasă” și „Scufița roșie” sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit de la fani.

Andreea Roșca are, pe rețelele sociale, mai multe imagini de pe terenurile de tenis. Chiar s-a fotografiat alături de Adrian Cristea în timp ce erau la fileu.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și