Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr a primit un avertisment după ce l-a adus pe Mutu la Craiova

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2021, 9:09

Adrian Mititelu Jr., reacţie după victoria dramatică cu Voluntari

Adrian Mititelu Jr., reacţie după victoria dramatică cu Voluntari

Instagram Adrian Mititelu Jr

  • Adrian Mititelu rămâne după gratii
  • Reacția lui Adrian Mititelu Jr.

„E bine că a ales un proiect foarte bun, acolo unde Adrian Mititelu îi pune pe masă condiții extrem bune, iar dacă ai răbdare cu Adi și nu vrei să îți dărâme toate zidurile din prima, atunci o să vedeți unde o să ajungă echipa cu acest antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr a primit un avertisment din partea lui Mihai Stoichiţă

Adi Mutu, deși a fost un fotbalist ofensiv vă garantez că este un antrenor echilibrat. Nu se aruncă niciodată pe atac nebunește, doar de dragul spectacolului, ci are un echilibru între apărare și atac.

Nu o să vedeți niciodată la Adi Mutu că neglijează apărarea. Este atent la toate detaliile, iar lui Mutu nu îi place să vorbească prea mult, ci îi place să muncească. O să vă convingeți la Craiova de toate aceste lucruri.

Reclamă

Eu zic că o să facă treabă bună în viitorul sezon de Liga 1, deși nu o să îi fie deloc ușor. Liga 2 este diferită de Liga 1, iar lotul trebuie întărit foarte mult”, a spus Stoichiţă pentru ediţie.ro.

Mititelu Jr. se distrează cu băuturi scumpe

În lipsa tatălui său, Adrian Mititelu Jr., cel poreclit „Prinţul Olteniei” este cel care conduce destinele la FC U Craiova. Acesta l-a adus pe banca tehnică pe Adrian Mutu și promite surprize uriașe în sezonul viitor.

Reclamă

Cu o lună în urmă, Adrian Mititelu Jr. a sărbătorit pe cinste la Mamaia. Fiul patronului oltenilor a comandat, la un club de fiţe, cea mai scumpă şampanie.

Băutura i-a fost adusă pe imnul UEFA Champions League, chiar înainte ca FC U Craiova să obţină promovarea în Liga 1. Pe de altă parte, Mititelu Jr a uitat şi de problemele tatălui său, aflat după gratii.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani
Diverse • 23 mart., 9:05
FOTO
„Așa ai fi nemuritoare!” Soacra lui Adi Mutu a împlinit 54 de ani. Cât de frumoasă este și cum se menține în formă
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”