Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica nu se mai ascund! Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiţi

Publicat: 7 octombrie 2023, 15:43

Reclamă
Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica nu se mai ascund! Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiţi

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica nu se mai ascund!

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica / Colaj Instagram

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica nu se mai ascund! Cei doi îndrăgostiţi s-au filmat într-o locaţie de lux din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă la începutul relaţiei, Adiţă Mititelu şi Oana Marica evitau să se afişeze în public, acum fosta logodnică a lui Marius Săgeată a pus ea însăşi pe Story un clip cu ea şi fiul patronului de la FC U Craiova 1948 (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO).

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica nu se mai ascund!

Adiţă Mititelu şi Oana Marica s-au simţit foarte bine la ieşirea în oraş. Cei doi au fumat narghilea şi au băut vin roşu, relaxându-se, aşa cum o fac cele mai multe cupluri în weekend.

Oana Marica a fost în trecut logodită cu Marius Niculae. Relaţia superbei brunete cu „Săgeată” a fost una tumultuoasă, presărată cu numeroase certuri şi împăcări.

Acum se pare că Oana Marica şi-a găsit liniştea în braţele fiului lui Adrian Mititelu, care o răsfaţă din plin.

Reclamă
Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica s-au relaxat într-o locaţie de lux din Capitală / captură Story Oana Marica
Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica s-au relaxat într-o locaţie de lux din Capitală / captură Story Oana Marica

„Prinţişorul Craiovei” şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită! Ce au putut face Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica

„Prinţişorul Craiovei” şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită! Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au mers într-un centru comercial din Bucureşti şi, ca doi oameni obişnuiţi, au cumpărat un televizor.

Paparazzii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi ca un cuplu obişnuit, discutând despre achiziţia pe care urmau să o facă. În cele din urmă Mititelu Jr şi Oana Marica s-au pus de acord, iar un angajat al magazinului i-a ajutat, ducând televizorul la maşină şi punându-l în portbagaj.

Chiar dacă în ultima vreme Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au fost surprinşi în vacanţe de lux, răsfăţându-se, iată că cei doi pot să se comporte ca un cuplu obişnuit.

Reclamă 4 / 0/3

Paparazzii Spynews.ro i-au filmat şi fotografiat într-un magazin de electrocasnice dintr-un centru comercial din Capitală.

Adrian Mititelu Jr şi iubita lui au sosit în centrul comercial cu super-bolidul „Prinţişorului Craiovei”, un Lamborghini Urus în valoare de peste 500.000 de euro.

Oana Marica nu se vede soţie!

Oana Marica, iubita lui Adrian Mititelu Jr, a avut o relaţie de lungă durată cu fostul fotbalist Marius Niculae. Ea mărturisea că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, dar a refuzat fiecare cerere fiindcă nu se vede o femeie măritată.

Am avut câteva cereri în căsătorie, dar nu știu, și căsătoria asta e un lucru destul de important pe care trebuie să-l faci în viață. Eu nu mă văd azi căsătorindu-mă, făcând un copil, mânie divorțând, făcând alt copil cu următorul… Mi se pare prea mult pentru mine, parcă deja am trăit mult în urmă, să mai trăiesc și mult de aici încolo, intens, nu aș vrea”, declara Oana Marica în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

Adrian Mititelu Jr. şi Oana Marica au avut o vară pe cinste. Cei doi au fost în mai multe locaţii de lux în vacanţă, printre care şi Mykonos, cunoscută drept „Insula Miliardarilor”.

Adrian Mititelu Jr a mai fost în această vară, în afară de Mykonos, în Monte Carlo, Maldive şi în Marbella.

Fiul lui Adrian Mititelu a uitat complet de perioada în care el şi familia lui au fost nevoiţi să trăiască „în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 14:10 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și