Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei” şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită! Ce au putut face Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica

Publicat: 4 septembrie 2023, 17:35

Reclamă
„Prinţişorul Craiovei” şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită! Ce au putut face Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica

"Prinţişorul Craiovei" şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită!

Oana Marica şi Adrian Mititelu Jr / colaj Instagram

„Prinţişorul Craiovei” şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită! Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au mers într-un centru comercial din Bucureşti şi, ca doi oameni obişnuiţi, au cumpărat un televizor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paparazzii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiţi ca un cuplu obişnuit, discutând despre achiziţia pe care urmau să o facă. În cele din urmă Mititelu Jr şi Oana Marica s-au pus de acord, iar un angajat al magazinului i-a ajutat, ducând televizorul la maşină şi punându-l în portbagaj.

„Prinţişorul Craiovei” şi iubita lui, surprinşi într-o ipostază neobişnuită!

Chiar dacă în ultima vreme Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica au fost surprinşi în vacanţe de lux, răsfăţându-se, iată că cei doi pot să se comporte ca un cuplu obişnuit.

Paparazzii Spynews.ro i-au filmat şi fotografiat într-un magazin de electrocasnice dintr-un centru comercial din Capitală.

Adrian Mititelu Jr şi iubita lui au sosit în centrul comercial cu super-bolidul „Prinţişorului Craiovei”, un Lamborghini Urus în valoare de peste 500.000 de euro.

Reclamă

Oana Marica, iubita lui Adrian Mititelu Jr, a avut o relaţie de lungă durată cu fostul fotbalist Marius Niculae. Ea mărturisea că a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, dar a refuzat fiecare cerere fiindcă nu se vede o femeie măritată.

Am avut câteva cereri în căsătorie, dar nu știu, și căsătoria asta e un lucru destul de important pe care trebuie să-l faci în viață. Eu nu mă văd azi căsătorindu-mă, făcând un copil, mânie divorțând, făcând alt copil cu următorul… Mi se pare prea mult pentru mine, parcă deja am trăit mult în urmă, să mai trăiesc și mult de aici încolo, intens, nu aș vrea”, declara Oana Marica în emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars.

Adrian Mititelu Jr şi Oana Marica, răsfăţ în vacanţă! Au fost inclusiv pe „Insula Miliardarilor”

Adrian Mititelu Jr. şi Oana Marica au avut o vară pe cinste. Cei doi au fost în mai multe locaţii de lux în vacanţă, printre care şi Mykonos, cunoscută drept „Insula Miliardarilor”.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr a mai fost în această vară, în afară de Mykonos, în Monte Carlo, Maldive şi în Marbella.

Fiul lui Adrian Mititelu a uitat complet de perioada în care el şi familia lui au fost nevoiţi să trăiască „în sărăcie, cu 3.000 de euro pe lună”.

Adrian Mititelu Jr a surprins: „Au fost patru ani de sărăcie, am trăit cu 3.000 de euro pe lună!”

Adrian Mititelu Jr a dezvăluit prin ce dificultăţi financiare a trecut familia lui. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a precizat că a avut mari probleme din cauza FRF şi a finanţatorului rivalei din oraş, Mihai Rotaru.

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și