Închide meniul

Adrian Neaga și Raluca Macovei au o relație din 2015. Imaginea postată de femeie pe rețelele de socializare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 5:46 / Actualizat: 20 iunie 2022, 17:00

Adrian Neaga și Raluca Macovei au o relație din 2015. Imaginea postată de femeie pe rețelele de socializare

Raluca Macovei a avut o relaţie cu Adrian Neaga

Raluca Macovei, alături de Oana Zăvoranu

Cei doi au evitat să se afișeze împreună, iar până în acest moment doar s-a bănuit că cei doi au o relație. Deși acum 3 luni cei doi au fost surprinși împreună, nu au confirmat relația. Până în acest moment, când Raluca Macovei a decis să publice imagini alături de Neagu pe rețelele de socializare. Astfel, la fotografia de profil de pe Facebook, Raluca Macovei a publicat o poză în care apare într-o ipostază mai mult decât apropiată de Adrian Neaga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, cei doi dau senzația că s-au și căsătorit în secret. „Decembrie 2015”, e scris la descrierea pozelor.

Adrian Neaga, tătăl gemenilor

La 2 ani de la nașterea gemenilor, s-a aflat cine este tatăl lor. Este vorba de foatul atacant de la FC Argeș și Steaua, Adrian Neaga. La acel moment, Raluca Macovei nu a dat niciun detalii despre tatăl gemenilor. De altfel, la acel moment, a fost o surpriză imensă că Raluca Macovei a devenit mamă. Informația că Adrian Neaga este tatăl copiilor a fost confirmată pentru Spynews de un martor de la maternitatea unde a născut Raluca Macovei.

Soția a născut în 2019 și a stat pe același etaj cu Raluca Macovei. Ea a stat într-o rezervă alăturată și se pregătea să se externeze când eu eram pe hol, așteptam să îmi văd soția. Pe hol era Rica Neaga împreună cu același domn, Cojocaru, care aveau câte un landou cu copii în mână fiecare. Raluca era cu o bonă filipineză și cu niște niște flori în mână, iar bona căra bagajele din salon”, a spus martorul pentru sursa mai sus citată.

Raluca Macovei este una dintre vedete nonconformiste, cu o viață tumultoasă, dar o prezență foarte apreciată pe la noi, în timp ce Adrian Neaga este un fotbalist cu o carieră prestigioasă și cu multe titluri importante în spate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și