Închide meniul

Adrian Neaga și Raluca Macovei au o relație din 2015. Imaginea postată de femeie pe rețelele de socializare

Antena Sport Publicat: 2 mai 2021, 5:46 / Actualizat: 20 iunie 2022, 17:00

Reclamă
Adrian Neaga și Raluca Macovei au o relație din 2015. Imaginea postată de femeie pe rețelele de socializare

Raluca Macovei a avut o relaţie cu Adrian Neaga

Raluca Macovei, alături de Oana Zăvoranu

Cei doi au evitat să se afișeze împreună, iar până în acest moment doar s-a bănuit că cei doi au o relație. Deși acum 3 luni cei doi au fost surprinși împreună, nu au confirmat relația. Până în acest moment, când Raluca Macovei a decis să publice imagini alături de Neagu pe rețelele de socializare. Astfel, la fotografia de profil de pe Facebook, Raluca Macovei a publicat o poză în care apare într-o ipostază mai mult decât apropiată de Adrian Neaga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, cei doi dau senzația că s-au și căsătorit în secret. „Decembrie 2015”, e scris la descrierea pozelor.

Adrian Neaga, tătăl gemenilor

La 2 ani de la nașterea gemenilor, s-a aflat cine este tatăl lor. Este vorba de foatul atacant de la FC Argeș și Steaua, Adrian Neaga. La acel moment, Raluca Macovei nu a dat niciun detalii despre tatăl gemenilor. De altfel, la acel moment, a fost o surpriză imensă că Raluca Macovei a devenit mamă. Informația că Adrian Neaga este tatăl copiilor a fost confirmată pentru Spynews de un martor de la maternitatea unde a născut Raluca Macovei.

Soția a născut în 2019 și a stat pe același etaj cu Raluca Macovei. Ea a stat într-o rezervă alăturată și se pregătea să se externeze când eu eram pe hol, așteptam să îmi văd soția. Pe hol era Rica Neaga împreună cu același domn, Cojocaru, care aveau câte un landou cu copii în mână fiecare. Raluca era cu o bonă filipineză și cu niște niște flori în mână, iar bona căra bagajele din salon”, a spus martorul pentru sursa mai sus citată.

Raluca Macovei este una dintre vedete nonconformiste, cu o viață tumultoasă, dar o prezență foarte apreciată pe la noi, în timp ce Adrian Neaga este un fotbalist cu o carieră prestigioasă și cu multe titluri importante în spate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și