Închide meniul

Adrian Porumboiu oferă explicații despre situația dramatică din Suceava: ”Au intrat foarte mulți pocăiți care nu au respectat nimic”

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 15:22

Adrian Porumboiu oferă explicații despre situația dramatică din Suceava: ”Au intrat foarte mulți pocăiți care nu au respectat nimic”

Adrian Porumboiu a răbufnit după România - Muntenegru 0-3

Adrian Porumboiu, atac la Răzvan Burleanu | Hepta

  • Adrian Porumboiu este fostul patron al celor de la FC Vaslui
  • Adrian Porumboiu a oferit explicații pentru situația de la Suceava
  • În Suceava sunt 1.228 cazuri confirmate cu coronavirus

Adrian Porumboiu spune că epidemia de coronavirus de la Spitalul din Suceava a pornit din cauza faptului că oamenii nu au respectat regulile. În Suceava, până astăzi au fost raportate 1.228 de cazuri cu coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La Suceava totul a pornit de la nişte adunări ale baptiştilor, apoi, de acolo, s-a împânzit prin spital, ca Vodă prin lobodă. Nu au avut echipamentele şi s-au ales cu o adevărată dramă. Ştiu exact ce se întâmplă acolo la Suceava, mai ales că în două situaţii am fost pacient la spitalul de acolo. Vă spun cu toată certitudinea că e unul dintre cele mai moderne spitale din România.

Au intrat foarte mulţi pocăiţi care n-au respectat nimic, s-au întrunit, s-au întrunit până au doborât un sistem medical adevărat”, a spus Porumboiu pentru Telekom Sport.

Reclamă

Porumboiu: ”Nora mea este medic. Am emoții”

Porumboiu a mai spus că își face griji și pentru nora sa, care este medic la Vaslui.

Nora mea este medic şi e în linia întâi aici la Spitalul din Vaslui, automat am emoţii, am nepoţel, nu putem să spunem că trăim aşa undeva şi nu ne interesează ce se întâmplă în jurul nostru, iar când e vorba de cineva din familie, lucrurile devin complicate" , a mai spus fostul mare arbitru.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB - Sepsi 2-1
Liga 1 • 18 mart., 9:42
„Portarul a avut mâna scurtă!” Adrian Porumboiu a răbufnit după FCSB – Sepsi 2-1: „Ăsta nu e meci!”
Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a a ieşit la atac
Liga 1 • 10 feb., 8:48
Adrian Porumboiu nu a mai rezistat şi a ieşit la atac: „Mai trebuiau pistoale să ne împuşte! Ca ăia care sparg bănci”
Adrian Porumboiu îl atacă dur pe Istvan Kovacs!
Liga 1 • 7 feb., 21:20
„Nu l-aş ţine nici măcar în prima ligă”! Adrian Porumboiu îl atacă dur pe Istvan Kovacs! De ce crede că acesta merge la EURO 2024
Adrian Porumboiu, verdict despre fazele controversate din FCSB - Farul
Liga 1 • 6 feb., 11:54
Adrian Porumboiu, verdict despre fazele controversate din FCSB – Farul: „Liniile astea ne omoară pe toţi! E foarte clar!”
Adrian Porumboiu, verdict savuros după penalty-ul primit de FCSB cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 29 ian., 17:16
„Portarul căuta bomboane!” Adrian Porumboiu, verdict savuros după penalty-ul primit de FCSB cu Universitatea Craiova