Închide meniul

Adrian Ropotan a fost dat în judecată din cauza unei facturi la energie electrică! Suma pe care a omis să o achite

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 14:50

Adrian Ropotan a fost dat în judecată din cauza unei facturi la energie electrică! Suma pe care a omis să o achite

captură spynews.ro

Adrian Ropotan, dat în judecată

Adrian Ropotan a fost dat în judecată din cauza unei facturi la energie electrică. Fostul fotbalist al naţionalei nu a achitat 970, 63 lei. Firma cu care are contract a câştigat procesul intentat lui Ropotan, scrie spynews.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ropotan a fost dat în judecată din cauza unei facturi neachitate

„Admite cererea. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 970,63 lei, debit principal, şi penalităţi de întârziere, de 0,02% pe zi, din debitul principal, calculate de la data scadenţei fiecărei facturi, până la data achitării. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 50 lei, reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, a fost decizia comunicată de instanţă.

Situaţia este surprinzătoare pentru că Ropotan are o afacere de lux, în care vinde vile de milioane de euro, susţine sursa citată. De asemenea, fostul fotbalist, în vârstă de 35 de ani, a câştigat sume importante în anii în care a jucat în Rusia şi în Azerbaiddjan.

Adrian Ropotan: „În Azerbaidjan am avut şocul vieţii”

”În Azerbaijan, am avut șocul vieții. Stăteam în hotel de 5 stele, cu niște terenuri de fotbal senzaționale. Când ieșeai din hotel aveai un șoc, vedeai cai, vaci, pe stradă, cea mai tare mașină era lada, cam asta era viața, dar m-am adaptat și acolo”, a dezvăluit Ropotan la AS.ro LIVE.

În schimb, Adrian Ropotan a dezvăluit că s-a îndrăgostit de Rusia. Fostul dinamovist ar vrea să se mute acolo, împreună cu familia sa, deși la început nu credea că o să poată trăi în Rusia.

Reclamă

”A fost o perioadă foarte frumoasă. Rusia este dragostea vieții mele. M-am acomodat acolo foarte, foarte bine. Prima dată am zis că eu nu pot să stau aici. Ușor, ușor m-am acomodat, iar acum îndrăgesc Rusia și mi-aș dori să mă stabilesc împreună cu familia acolo”, a mai spus Adrian Ropotan la AS.ro LIVE

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și