Închide meniul

Afacere uriaşă pentru Ion Ţiriac, în Capitală. Investiţie de 100 de milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 16:58 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Afacere uriaşă pentru Ion Ţiriac, în Capitală. Investiţie de 100 de milioane de euro

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ion Ţiriac

El a primit autorizaţie pentru cele 198 de apartamente, susţine profit.ro. Complexul a fost definitivat cu 10 ani în urmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, cu o lună în urmă, firma lui Ţiriac a primit autorizaţie de construire a unui complex format din 5 blocuri cu patru etaje. 

Ion Ţiriac mai construieşte şi alte blocuri în Bucureşti

Ion Ţiriac face o investiţie uriaşă chiar pe timp de pandemie. Miliardarul român ridică un complex rezidenţial chiar în centrul Capitalei.

Țiriac construiește un complex rezidențial, unde se vor afla birouri, apartamente, dar și penthouse-uri dotate cu piscină și SPA interior.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și