Închide meniul
Foto

Afacerea cu care fosta soţie a lui Ilie Năstase dă lovitura în „raiul miliardarilor”. Are succes şi în România!

Reclamă

Publicat: 30 octombrie 2023, 19:30

Afacerea cu care fosta soţie a lui Ilie Năstase dă lovitura în „raiul miliardarilor”. Are succes şi în România!

Afacerea cu care fosta soţie a lui Ilie Năstase dă lovitura în "raiul miliardarilor"

Brigitte Pastramă locuieşte în Dubai / Instagram

S-a aflat care este afacerea cu care fosta soţie a lui Ilie Năstase, Brigitte Pastramă (45 de ani), dă lovitura în „raiul miliardarilor”. Femeia care a fost căsătorită cu „Nasty” între 2013 şi 2018 s-a mutat din România şi adună avere în Dubai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brigitte Pastramă şi-a găsit fericirea după ce a divorţat de fostul jucător de tenis, pe care l-a acuzat că a înşelat-o de mai multe ori pe durata mariajului. S-a recăsătorit cu Florin Pastramă şi şi-a cumpărat o casă de 400.000 de euro în Emirate, care are două dormitoare, un living, trei băi, dar și 200 de metri de curte. Succesul l-a găsit cu ajutorul firmei de amenajări interioare.

Afacerea cu care fosta soţie a lui Ilie Năstase dă lovitura în „raiul miliardarilor”

Brigitte anunţă că afacerea din Dubai a devenit una profitabilă şi o ajută să îi ofere fiicei ei tot ce îşi doreşte. Ea este şi influencer şi are peste 700.000 de urmăritori pe reţelele sociale. Imaginile pe care le postează (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) se viralizează imediat.

Avem o echipă cu care renovăm case. Schimbăm faianța, punem mozaic, avem 2 stiluri de design, frech riviera și italian. Noi vopsim pereții cu velvet, punem tapet, modificăm instalația electrică în funcție de design și preferințele fiecăruia. Putem să facem și rame pe pereți, cu lumini. Avem mai multe servicii pe care le oferim, dar toate merg pe design francez sau italian.

Dumnezeu m-a ajutat să achiziționez o casă aici. Da, ne-am chinuit câteva luni, până am reușit, dar acum suntem bine. Dormim în patul nostru, avem o mașină bună aici. Ne permitem să ducem o viață nu chiar foarte luxoasă, dar nici foarte modestă. Pot să mă bucur sufletește, dar și să îmi feresc copilul de problemele care ne-au afectat în trecut„, a declarat Brigitte Pastramă pentru fanatik.ro.

Reclamă

Brigitte nu a renunţat nici la afacerea din România, care este una de succes. Deţine un loc de petreceri pentru copii şi caută să găsească un manager. Între timp, soţul ei este în România şi încearcă să se ocupe de toate problemele.

E mai frumoasă revederea, atunci când «poftești» o vreme după partener. E și mai frumos, nu este o problemă. Noi avem încredere unul în celălalt, deoarece avem încredere în Dumnezeu și încercăm să trăim cu frică de Dumnezeu. E puțin dificil, deoarece Florin ne vizitează aici, dar trebuie să se ocupe de afacerea din România.

Dar e un sacrificiu pe care ni l-am asumat. El e foarte implicat în proiectul cu locul pentru petreceri de copii. Iar până nu vom găsi un manager care să ne ajute acolo, el nu va putea să vină mai des aici. Sperăm să găsim pe cineva de încredere. Eu mi-aș dori să fie chiar fiul meu, dar nu știu. Am încredere și eu, și Florin, că toate se vor rezolva așa cum trebuie„, a mai spus fosta soţie a lui Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani mai are Ilie Năstase, după cele patru divorţuri

Ilie Năstase a trecut prin patru divorţuri, până să se se căsătorească cu Ioana Simion. Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt sunt fostele soţii ale lui Ilie.

Năstase a adunat o avere uriaşă, iar anul trecut au apărut noi detalii despre proporţiile ei. În cea mai recentă declaraţie de avere, el a trecut ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro, susţinea Antena 3.

Pe lângă acestea, are trei maşini şi un scuter, dar şi sume importante în mai multe conturi bancare. Era vorba de 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi şi 187.000 de dolari.

Ilie Năstase a ţinut să asigure că nu se gândeşte la testamentul său şi că mai are mult de trăit.

Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, spunea fostul jucător de tenis în 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive Vezi toate știrile
Citește și