Închide meniul
Foto

Ilie Năstase, făcut praf de fosta soţie: „L-am păzit pe el în loc să îmi păzesc copilul!”. Acuzaţii grave făcute de Brigitte Pastramă

De Antena Sport
Publicat: 18 martie 2023, 19:40

Ilie Năstase a fost făcut praf de fosta soţie. Brigitte Pastramă, femeia care a fost căsătorită cu „Nasty” între 2013 şi 2018, a lansat acuzaţii grave. Anunţă că fostul lider ATP a înşelat-o de mai multe ori pe durata căsniciei.

Reclamă
Ilie Năstase, făcut praf de fosta soţie:

Ilie Năstase, făcut praf de fosta soţie: "L-am păzit pe el în loc să îmi păzesc copilul!"

Ilie Năstase, în costumul de general / Profimediaimages

Brigitte are doi copii, din mariajul cu omul de afaceri Ovidiu Torj. Regretă că, în perioada în care era căsătorită cu Ilie Năstase, a fost mai atentă să îl supravegheze pe soţul ei decât la Sara (16 ani) şi Robi (21 de ani).

Reclamă

Ilie Năstase a fost făcut praf de fosta soţie

Brigitte Pastramă anunţă că „Nasty” a înşelat-o şi a folosit cuvinte grele la adresa fostului jucător de tenis. „Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi”, a ţinut să sublinieze aceasta.

Reclamă

Acum am ajuns să nu mă mai interesează părerea altora și este mult mai bine. Vreau să mă rup de orice înseamnă judecata oamenilor din jurul meu și să am grijă de familia mea, de fiica mea, Sara, să aibă un viitor bun în viață, să fie înconjurată de oameni buni lângă ea, să nu o ia pe drumuri greșite, cum ar fi să consume alcool, droguri sau cine mai știe ce.

Am ales să renunț la România pentru Dubai, o țară unde femeile sunt respectate foarte mult, nu ca la noi. Regret acum ce am făcut în trecut cu fiul meu Robi că l-am neglijat pentru că după am avut mari probleme cu el. Când eram măritată cu Ilie eu plecam în alte țări și îl neglijam pe Robi, iar asta a fost cea mai mare greșeală din viața mea. Pot să zic că eu l-am păzit pe Ilie în loc să îmi păzesc copilul. De exemplu, atunci când eram măritată cu Ilie, țin minte că am plecat două săptămâni cu el în Cuba de teamă să nu plece cu o altă femeie pentru că Ilie era foarte curvar. Chiar dacă noi eram căsătoriți el mai umbla și cu alte femei.

Am realizat că singurul lucru care ne rămâne sunt copiii. Atunci când eram măritată cu Ilie eram o femeie frustrată pentru că eram înșelată. Îmi făceam foarte multe intervenții estetice pentru că eu eram în concurență cu alte femei. M-am operat de multe ori pentru că eram înșelată. Atunci când eram cu Ilie nu aveam liniștea pe care o am astăzi. Nu regret mariajul cu el pentru că nu eram cine eram astăzi, însă regret că nu i-am arătat lui Ilie calea cea dreaptă în viață„, a declarat Brigitte Pastramă pentru click.ro.

Până să o ducă pe Ioana Năstase la altar, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010) şi Brigitte Sfăt (2013-2018). Cel mai dur s-a încheiat cel de-al treilea mariaj al său, după o aventură cu o tânără de doar 19 ani.

Ce i-a făcut Ilie Năstase celei de-a cincea soţii

Ioana Năstase a depus actele de divorţ la numai un an după cununia religioasă, dar a decis să le retragă. A repetat apoi demersul, fără a-l duce la final. Şi-a retras acţiunea, fiind convinsă de „Nasty”. „Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Aşa m-a făcut să-mi retrag cererea„, recunoştea Ioana.

Cei doi încă nu s-au împăcat. Nu mai locuiesc împreună, iar Ioana Năstase tocmai a alimentat zvonurile că va divorţa de fostul lider ATP. Totul după ce a dezvăluit ce i-a făcut soţul ei. Acesta a ignorat-o chiar şi pe 8 martie. A decis să nu îi ofere nici măcar un buchet de flori. „Eu văd altfel o căsnicie„, a ţinut să anunţe Ioana.

Acum sunt în București, nu sunt împreună cu Ilie, nu sunt la Ilie acasă. Sunt la mine acasă. Of, câte aș avea să îți spun despre tot ce se întâmplă între noi doi, dar nu vreau să vorbesc public nimic. Ne-am întâlnit la acea cafenea în Băneasa pentru că eu acolo îmi servesc cafeluța și de multe ori, acolo, îmi pun oridine în gânduri.

Nu l-am lăsat în urmă atunci pe Ilie. El s-a dat jos mai greu din mașină și a venit după mine. Trebuia să mă întâlnesc cu cineva care se ocupă de căluțul meu dacă pot să îi zic așa. A stat și Ilie atunci cu mine, a băut și el un ceai și cam atâta tot.

Ilie nu mi-a făcut nimic (n.r. cadou) de 8 martie. Nu mi-a dat niciun buchet de flori. Însă, nu mă mai surprinde nimic de la el. Nu știu dacă pot să îi zic mariaj ce se întâmplă între mine și Ilie. Eu văd altfel o căsnicie. O căsnicie este bazată pe respect reciproc între doi parteneri. Mai multe nu vreau să vă zic. Pentru că nu vreau să vorbesc despre ce se întâmplă între mine și Ilie la momentul actual„, a spus Ioana Năstase pentru sursa citată anterior.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea