Închide meniul
Foto

Afacerea de care se ocupă Valentina Pelinel! Vrea să dea lovitura, sub „îndrumarea” lui Cristi Borcea: „Mi-am dedicat mult timp!”

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2024, 16:56

Reclamă
Afacerea de care se ocupă Valentina Pelinel! Vrea să dea lovitura, sub „îndrumarea” lui Cristi Borcea: „Mi-am dedicat mult timp!”

Afacerea de care se ocupă Valentina Pelinel

Valentina Pelinel şi Cristi Borcea / Instagram

Valentina Pelinel a dezvăluit care este afacerea de care se ocupă. Aceasta a transmis că este îndrumată atent de către soțul ei, Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a lui Cristi Borcea. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și au împreună trei copii.

Afacerea de care se ocupă Valentina Pelinel

Valentina Pelinel se ocupă de afaceri în domeniul imobiliar, domeniu în care Cristi Borcea a investit masiv. Fostul model a transmis că până recent, era preocupată de turism și hospitality, și a luat decizia de a se implica activ și pe o altă arie, fiind sfătuită la fiecare pas de fostul patron al lui Dinamo.

Totodată, Valentina Pelinel a dezvăluit că și studiile în domeniul imobiliar, studii efectuate la o universitatea din Statele Unite ale Americii, îi sunt de folos.

Mă implic în afacerile familiei sub îndrumarea lui Cristi. M-a atras in ultima vreme partea imobiliară a afacerilor, în trecut fiind mai mult implicată în afacerile din turism, entertainment si hospitality. Mi-am dedicat timp și studiului adăugându-mi la colecție câteva diplome de la Cornell University din USA. Eu sunt o fire foarte organizată, notez tot, fac totul conform agendei”, a declarat Valentina Pelinel, conform ciao.ro.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Valentina Pelinel a dezvăluit și ce face atunci când este copleșită de stres. Aceasta a transmis că practică mult sport, însă întotdeauna încearcă să-și păstreze optimismul.

„Sport, plimbare în natură și liniște, tu cu tine. Fă ordine în gânduri, aruncă ce nu este util și concentrează-te pe pozitiv. Eu sunt o fire optimistă și veselă și mereu aleg să văd partea frumoasă a lucrurilor și a vieții”, a mai spus Valentina Pelinel.

Ce a putut să spună Valentina Pelinel despre socrii ei

Valentina Pelinel a fost întrebată despre relaţia pe care o are cu socrii ei. Fostul model a oferit un răspuns ferm şi a transmis că are o relaţie excelentă cu părinţii lui Cristi Borcea, fiind mereu apreciată de aceştia.

Reclamă

Am o relație bună cu socrii mei care m-au făcut mereu să mă simt iubită și apreciată”, a declarat Valentina Pelinel, conform ciao.ro.

Totodată, Valentina Pelinel a oferit declaraţii şi despre relaţia cu Cristi Borcea. Aceasta a transmis că dragostea dintre ea şi soţul ei a depăşit orice obstacol. Fostul model a declarat alături de miliardarul român are o familia unită şi fericită.

„Mă consider atât pe mine, cât și pe Cristi, două persoane asumate în tot ceea ce facem și simțim. Și am dovedit acest lucru. Noi în prezent suntem o familie unită și fericită. Nu îmi pot dori ceva mai mult de la viață și sunt recunoscătoare pentru cum s-au desfășurat lucrurile, oricât de greu a fost trecutul”, a mai spus Valentina Pelinel, conform sursei menţionate mai sus.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:14

Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu! Mesaj emoționant despre legenda clubului

11:56

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați”

11:37

Poli Iași – Universitatea Craiova LIVE SCORE (18:15). Oltenii luptă pentru primul loc în Liga 1. Echipele probabile

11:14

Grecii i-au „citit” strategia lui Răzvan Lucescu! Analiză fermă înaintea derby-ului PAOK – Panathinaikos

11:02

Florin Prunea, semnal de alarmă pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Ce trebuie să facă roș-albaștrii

10:43

VIDEOLionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami! „Dublă” şi pasă de gol în primul meci după două luni

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOBenfica, victorie la scor cu Santa Clara, live în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb 3 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și