Închide meniul
Foto

Afacerea de milioane a fiicei lui Gigi Becali, pusă în pericol. Reacţia furioasă a omului de afaceri: „Bălăceanca! Atât am de spus!”

Reclamă

Publicat: 7 august 2022, 10:58

Afacerea de milioane a fiicei lui Gigi Becali, pusă în pericol. Reacţia furioasă a omului de afaceri: „Bălăceanca! Atât am de spus!”

Gigi Becali şi Teodora Becali

Teodora Becali şi-a cosntruit un adevărat palat

Fiica cea mare a lui Gigi Becali, Teodora, administrează alături de soţul său hotelul pe care familia l-a deschis pe litoral. Un român stabilit în Germania contestă brandul „Becali”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Christian Altmann este un român stabilit în Germania şi susţine că omul de afaceri nu poate folosi brandul „Becali” fără acordul său, scrie cancan.ro.
Acesta susţine că a înregistrat marca „Becali” în Germania, în 2006.

Am văzut că dânsul și-a inaugurat un hotel în Venus, care poartă numele «Becali Hotel». Ceva s-a întâmplat, pentru că nu are acest drept.

Nu știu cum a reușit, deoarece eu dețin această marcă din 2006, este înregistrată în Germania, pe când România nu era în UE. De la aderarea României la UE, în anul 2007, eu am dreptul și peste România cu acest brand”, a spus Ovidiu Christian Altmann pentru sursa mai sus citată.

Reacţia furioasă a lui Gigi Becali

Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi oferit imediat o reacţie.

Reclamă

Bine, eu spun așa: la noi este, undeva, o comună, acolo, se numește Bălăceanca. Atât am de spus”, a transmis Gigi Becali.

Gigi Becali a inaugurat recent Becali Hotel, afacere de care se ocupă fiica sa, Teodora, împreună cu soțul ei, Mihai Mincu. Patronul de la FCSB a plătit 6,8 milioane de euro pentru a achiziționa hotelul de la Ioan Niculae, finanțatorul celor de la Astra Giurgiu.

Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, a explicat în urmă cu câteva luni ce planuri are cu hotelul cumpărat de patronul FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Fostul hotel Inter se va deschide în iunie sub denumirea Becali Hotels și va fi catalogat la 5 stele. Am făcut puține modificări la exterior, la plajă, la șezlonguri. De la anul ne propunem să facem și schimbări la interior.

Deocamdată vrem să vedem cum ne descurcăm cu acest hotel, iar pe viitor, dacă ne acomodăm cu o astfel de afacere, vom analiza și varianta extinderii pe acest segment. Nu avem încă o gândire în acest sens.

S-a ivit oportunitatea de a cumpăra acest hotel de la Interagro și vrem să îl facem funcțional. Sunt clienți ai hotelului care vin aici în fiecare an. Hotelul arată foarte bine. Mare lucru nu ai ce să schimbi nici în interior, din punct de vedere al mobilierului.”, a explicat Mihai Mincu, pentru profit.ro.

Recomandări
  • Probleme pentru Gigi Becali
  • Reacţia furioasă a omului de afaceri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și