Închide meniul
Foto

Afacerea uluitoare pe care i-a propus-o Nuțu Cămătaru lui Gigi Becali: „Eu pun un milion, tu 100!”. Ce se întâmpla în curtea temutului interlop: „Zici că am intrat în Dallas”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 decembrie 2021, 17:21

Afacerea uluitoare pe care i-a propus-o Nuțu Cămătaru lui Gigi Becali: „Eu pun un milion, tu 100!”. Ce se întâmpla în curtea temutului interlop: „Zici că am intrat în Dallas”

Gigi Becali a recunoscut că a luat bani cu camătă de la Nuţu Cămătaru

Hepta

Fostul mare luptător susține că a fost un moment în care a ajuns acasă la Ion Balint, cel cunoscut sub numele de Nuțu Cămătaru. Pe cât de șocantă era curtea interlopului, pe atât de surprinzătoare a fost și discuția pe care acesta ar fi purtat-o cu Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Iftimoaie, detalii despre propunerea pe care Nuțu Cămătaru i-a făcut-o lui Gigi Becali

Nuțu Cămătaru și-a dorit ca Ionuț Iftimoaie să se lupte cu Cătălin Zmărăndescu, cel care era bodyuard-ul lui Gigi Becali.

În momentul în care eu am venit în România, prin 2003, nu știam prea multe despre ceea ce se întâmpla aici, nu-l cunoșteam nici pe Becali. La un moment dat, printre anumiți prieteni, l-am cunoscut pe Virgil Fășie, antrenorul care l-a adus pe Zmărăndescu la sala lui Nuțu Cămătaru. Și, când am ajuns eu în România la o emisiune, Virgil a venit și mi-a spus: «Uite, aș vrea să-ți prezint un om de afaceri, care a ajutat mai mulți sportivi. Este posibil să fie avantajos, pentru tine, să-l cunoști». Ok, m-am urcat cu el în mașină și am ajuns într-un loc.

Mi-a deschis ușa un om și, când am intrat în curte, ziceai că am intrat în Dallas. Omul acela s-a prezentat Ion, m-a întrabat dacă vreau să beau ceva, apoi a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Gigi (n.r. Becali). Și i-a spus: «Băi Gigi, uite, eu sunt aici cu Iftimoaie. Dacă vrei să facem un meci, eu pun un milion, tu pui 100 pe Cătălin (n.r. Zmărăndescu)». Nu am știut absolut nimic. Apoi, mi l-a dat la telefon pe Gigi Becali și am stabilit o întâlnire la Marriott, pentru a discuta despre o colaborare.

După vreo săptămână, ajung acasă, la părinți. Și văd la televizor scandal mare, că omul ăla, la care am mers eu acasă, era acum arestat. Așa am ajuns eu să aflu că ăla de fapt era Nuțu Cămătaru. Am și chemat-o pe maică-mea să vadă„, a declarat Ionuț Iftimoaie pentru fanatik.ro.

Reclamă

Iftimoaie a fost campion al Italiei la kickboxing și cel mai bun luptător român în 2004, 2005 și 2006. S-a retras în 2016.

Gigi Becali a recunoscut că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez„, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și