Închide meniul

„Îi mai ceream 100.000-200.000 de euro!” Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă. Patronul FCSB lua bani de la Nuţu Cămătaru: „Dacă depășeam termenul de plată, ce?”

Reclamă

Publicat: 29 noiembrie 2021, 17:02

„Îi mai ceream 100.000-200.000 de euro! Gigi Becali, dezvăluire fabuloasă. Patronul FCSB lua bani de la Nuţu Cămătaru: „Dacă depășeam termenul de plată, ce?

Gigi Becali a recunoscut că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Colaj Mediafax Foto / Alexandru Dobre&Captură Youtube Codin Maticiuc

Gigi Becali recunoaşte că lua bani de la Nuţu Cămătaru

Gigi Becali a dezvăluit că lua bani de la Ion Balint, interlopul cunoscut drept Nuţu Cămătaru. Patronul FCSB se împrumuta de la acesta în timp ce mergea la cazinou. Sumele pe care latifundiarul din Pipera le lua erau între 100 şi 200 de mii de euro, dar le înapoia în scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„În ce relații să fiu? Cu Nuțu Cămătaru era când mergeam la cazino și îi mai ceream 100.000-200.000 de euro și a doua zi îi plăteam. Și dacă depășeam termenul de plată, ce? Păi ce, eu eram fraier? Niciodată în viața mea nu am spus să bată cineva pe cineva. Dacă a fost așa, eu am oprit asta… Că spune el, eu nu știu. Sunt lucruri pe care mi-e rușine să le comentez”, a declarat Gigi Becali pentru ProX.

Noi probleme pentru Gigi Becali

Noi probleme pentru patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a pierdut o sumă uriaşă. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă. O clipă de neatenţie l-a costat pe Gigi Becali o sumă importantă.

Maşina în care se afla Gigi Becali în această dimineaţă a fost implicată într-un accident de circulaţie. La volan era şoferul latifundiarului din Pipera, Ionuţ Luţu, care s-a ales cu permisul de conducere suspendat pe o perioadă de două luni de zile.

Din primele calcule, acestea s-ar ridica la câteva zeci de mii de euro, bani pe care Gigi Becali s-a angajat să îi plătească. Nu doar Ionuţ Luţu s-a ales cu carnetul suspendat. Şi şoferul care a intrat în coliziune cu maşina lui Gigi Becali a avut de suferit. I s-a suspendat permisul pentru trei luni de zile pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Avea o concentrație de alcool în sânge de 0.18%.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și