Închide meniul
Foto

„Ai avut o relație cu Ion Ţiriac?” Răspuns incredibil al vedetei care s-a iubit cu noul partener al Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2023, 9:57 / Actualizat: 7 iunie 2023, 21:10

„Ai avut o relație cu Ion Ţiriac?” Răspuns incredibil al vedetei care s-a iubit cu noul partener al Anamariei Prodan

"Ai avut o relație cu Ion Ţiriac?" Răspuns incredibil al vedetei care s-a iubit cu noul partener al Anamariei Prodan

Laurette are 38 de ani și a vorbit despre relația cu Ion Țiriac / Instagram

„Ai avut o relație cu Ion Ţiriac?”, a fost întrebarea pe care a primit-o vedeta care a trăit o poveste de dragoste cu Flavius Nedelea (42 de ani), noul iubit al Anamariei Prodan. Laurette Atindehou a oferit un răspuns incredibil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurette este chiar fosta logodnică a lui Magaye Gueye, fotbalistul care a jucat la Dinamo. Cei doi s-au despărţit chiar înainte de nuntă. Cântăreaţa a fost într-o relaţie, în trecut, şi cu afaceristul Flavius Nedelea. Cei doi s-au afişat de mai multe ori împreună şi chiar au postat imagini tandre dintr-o vacanţă de lux pe Coasta de Azur. Laurette a şi confirmat idila cu Nedelea.

„Ai avut o relație cu Ion Ţiriac?” Răspuns incredibil al vedetei care s-a iubit cu noul partener al Anamariei Prodan

Da, este adevărat, dar nu doresc să discut despre viața mea personală. Doamne, ajută! Aștept să văd ce va fi, sper ca totul să fie bine”, spunea Laurette, în 2022, pentru viralul.ro.

Laurette Atindehou a fost întrebată şi despre o presupusă poveste de dragoste pe care ar fi avut-o cu Ion Ţiriac, cel mai bogat român. Răspunsul ei a fost total neaşteptat.

„Ai avut o relație amoroasă cu Ion Ţiriac?„, a fost întrebarea primită de frumoasa mulatră (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), care a izbucnit imediat în râs.

Reclamă

Mamă, ce întrebare! Să ştii că întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar n-aş putea să îţi răspund la întrebarea asta. O să las să rămână o enigmă pentru toţi cei care sunt curioşi„, a spus Laurette în cadrul unui podcast.

@iasemina01 #foryou

♬ sunet original – iasemina01

Reclamă 4 / 0/3

Laurette a filmat un videoclip la piesa „Big Girl” şi a beneficiat de ajutorul miliardarului român. Frumoasa mulatră a primit o maşină din parcul auto al fostului jucător de tenis. Bolidul de lux costă nu mai puţin de 100.000 de euro.

Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială.

Este o relație frumoasă de prietenie! E un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic„, a declarat Laurette.

Încă din 2016 au existat zvonuri că Laurette ar fi iubita lui Ion Ţiriac. Cei doi au fost surprinşi atunci, la Mamaia, făcând plajă împreună.

Anamaria Prodan a recunoscut relaţia cu Flavius Nedelea

Anamaria Prodan i-a pronunţat în sfârşit public numele noului iubit. Agentul nu s-a mai ascuns şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Flavius Nedelea, cel alături de care a ales să îşi refacă viaţa, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

Flavius este o minune de om! Sunt fericită! Și împlinită! Eu și copiii mei suntem liniștiți, protejați și fericiți! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat”, a spus Prodan, citată de playsport.ro.

Nedelea este un prosper om de afaceri ce construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi care are şi un hotel chiar în centrul Capitalei.

Reclamă
Recomandări
  • Laurette Atindehou a fost într-o relaţie cu Flavius Nedelea
  • Afaceristul este noul iubit al Anamariei Prodan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și