Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan i-a pronunţat în sfârşit public numele noului iubit! „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat”

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2023, 15:46

Reclamă
Anamaria Prodan i-a pronunţat în sfârşit public numele noului iubit! „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat”

Anamaria Prodan, lipsită total de inhibiţii la 50 de ani

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Instagram

Anamaria Prodan i-a pronunţat în sfârşit public numele noului iubit. Agentul nu s-a mai ascuns şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Flavius Nedelea (42 de ani), cel de care a ales să îşi refacă viaţa, după divorţul de Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Nedelea este un prosper om de afaceri ce construieşte un complex ce cinci stele în Deltă şi care are şi un hotel chiar în centrul Capitalei.

Anamaria Prodan i-a pronunţat în sfârşit public numele noului iubit

„Flavius este o minune de om! Sunt fericită! Și împlinită! Eu și copiii mei suntem liniștiți, protejați și fericiți! Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat”, a spus Prodan, citată de playsport.ro.

Anamaria Prodan este în culmea fericirii alături de noul iubit. Impresara a dezvăluit cum a cucerit-o noul bărbat din viaţa ei, despre care susţine că e „fascinant”. Aceasta mai mărturiseşte faptul că este complet îndrăgostită de noul ei partener de viaţă.

Anamaria Prodan a trecut peste divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi iubeşte din nou. Impresara a mărturisit că se află din nou într-o relaţie, şi s-a declarat extrem de fericită.

Reclamă
Reclamă

Anamaria Prodan, în culmea fericirii alături de noul iubit

„Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți, sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat.

Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Cezar Ionaşcu.

Nu este prima dată când Anamaria Prodan a oferit declaraţii despre noul ei iubit. Aceasta a mai povestit, în urmă cu ceva timp, că bărbatul o răsfaţă, şi o tratează exact aşa cum îşi doreşte.

Reclamă

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru antenastars.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:20

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO ACUM în AntenaPLAY! Românca luptă la WTT China Smash

8:18

Scandal incredibil în Giulești! Ce a pățit impresarul care a bruscat și amenințat jurnaliștii. Anunțul oficial al Jandarmeriei

8:15

Dorinel Munteanu şochează după scandalul uriaş: „N-am fost niciodată prieten cu cei din Generația de Aur”

0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat
Citește și