Închide meniul
Foto

„Ai fost, ești si rămâi piesă de top!” Anamaria Prodan, aroganţă supremă pentru Laurenţiu Reghecampf. Cum a putut să apară alături de cei doi fii ai soţului ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2022, 22:43

„Ai fost, ești si rămâi piesă de top!” Anamaria Prodan, aroganţă supremă pentru Laurenţiu Reghecampf. Cum a putut să apară alături de cei doi fii ai soţului ei

Anamaria Prodan, asaltată cu declarații de dragoste. Vedeta a implicat copiii într-o aroganță colosală pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan e mai activă ca niciodată pe rețelele de socializare. Ultima postare a vedetei a fost o aroganță colosală la adresa lui Laurențiu Reghecampf. La aceeași fotografie, impresara a primit și o serie de complimente.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, asaltată cu complimente

„Ai fost, ești si rămâi piesă de top!”, i-a scris stilistul Adrian Pescariu Anamariei Prodan. Bărbatul i-a trimis multe astfel de mesaje celebrei impresare în ultima vreme.

În fotografie postată de Anamaria Prodan, vedeta apare alături de fiicele ei, Sarah și Rebecca, fiul pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf, „Bebeto”, dar, culmea, și alături de băiatul lui Reghe din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, Luca.

Reghecampf și Luca au avut o relație tumultoasă de-a lungul timpului. Băiatul a declarat, într-o carte publicată de celebra impresară, că Anamaria Prodan a fost ca o a doua mamă pentru el.

Reclamă
Citește și:

Motivul incredibil pentru care Laurențiu Reghecampf refuză să-l vadă pe „Bebeto”

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf refuză să își vadă copilul pe care cei doi îl au împreună, Bebeto. Antrenorul s-ar teme de posibilitatea ca amanta Corina Caciuc, care este însărcinată, să ia Covid-19 de la copil.

”Îți trimit la Craiova, cu șoferul, copilul. E copilul tău, nu te-ai despărțit de el 12 ani. O trimiți pe doamna de la Camdridge acasă, vine copilul, îl duci și tu la un meci de-al tău. Nu poate, că iubita e însărcinată și Bebeto aduce Covid-19. Tocmai el îi aducea Covid-19…”, a spus Prodan, la podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan se amuză pe seama amantei lui Laurențiu Reghecampf, căreia i-a găsit și o poreclă, pe care a folosit-o când s-a referit la ea, în podcastul lui Codin Maticiuc.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, de câte ori a vorbit despre Corina Caciuc, Anamaria Prodan i-a spus ”doamna Cambridge”, făcând aluzie la faptul că amanta lui Reghe ar fi urmat un master la Cambridge, una din cele mai bune universități din lume, fondată încă din 1209. Informația apăruse recent în spațiul public.

 

Recomandări
  • Anamaria Prodan, asaltată cu declarații de dragoste
  • Vedeta a implicat copiii într-o aroganță colosală pentru Laurențiu Reghecampf și amanta Corina Caciuc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și