Închide meniul
Foto

Porecla pe care Anamaria Prodan i-a pus-o amantei lui Laurențiu Reghecampf. Cum a putut să îi spună Corinei Caciuc în plin scandal de divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2022, 11:47

Porecla pe care Anamaria Prodan i-a pus-o amantei lui Laurențiu Reghecampf. Cum a putut să îi spună Corinei Caciuc în plin scandal de divorț

Porecla pe care Anamaria Prodan i-a pus-o amantei lui Laurențiu Reghecampf

Fanatik.ro

Astfel, de câte ori a vorbit despre Corina Caciuc, Anamaria Prodan i-a spus ”doamna Cambridge”, făcând aluzie la faptul că amanta lui Reghe ar fi urmat un master la Cambridge, una din cele mai bune universități din lume, fondată încă din 1209. Informația apăruse recent în spațiul public.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce se ocupă Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf

Corina Caciuc, amanta lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit cu ce se ocupă de fapt. Asta după ce a fost acuzată de Anamaria Prodan că l-a convins pe Reghe să ia din banii familiei sale pentru a o întreţine.

Corina susţine că nu are nevoie de ajutor financiar, ea având o afacere care merge şi în perioadă de pandemie, dar şi de când este însărcinată cu copilul pe care îl va avea împreună cu antrenorul Universităţii Craiova.

„Am o afacere care s-a dezvoltat mult în ultimii ani. Este o companie ce se ocupă cu relații comerciale între China și România”, a spus Caciuc, citată de fanatik.ro. Pe de altă parte, Corina ar mai deţine şi un salon de înfrumuseţare.

Ce spune amanta lui Laurenţiu Reghecampf despre eventuala nuntă

Corina Caciuc a vorbit pentru prima oară despre o eventuală nuntă cu Laurenţiu Reghecampf, dar amanta care l-a despărţit pe Reghe de Anamaria Prodan recunoaşte că momentul nunţii nu e chiar aproape, prioritar fiind bebeluşul.

Reclamă

„Deocamdată, prioritate are bebelușul nostru. Apoi, vom lua totul pas cu pas. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, pentru sursa citată.

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf, primele declaraţii despre copil

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au vorbit în premieră despre relaţia lor şi despre copilul care urmează să se nască în acest an. Cei doi nu s-au mai ascuns şi au făcut, luna trecută, un pictorial spectaculos. Imaginile apărute în spaţiul public au scos-o din minţi pe Anamaria Prodan, care încă nu a divorţat de antrenorul Universităţii Craiova.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos. Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți„, a declarat Corina Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și