Închide meniul
Foto

„Ai în mine un dușman pe viață!”. Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 noiembrie 2022, 11:35

„Ai în mine un dușman pe viață!”. Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Aflată de mai bine de un an în proces de divorţ, Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf. Vedeta în vârstă de 49 de ani a dezvăluit care este principalul motiv pentru care nici nu vrea să mai audă de antrenorul lui Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principala dezamăgire a Anamariei Prodan nu are legătură cu relaţia pe care „Reghe” are o cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit deja un băieţel. Agentul de jucători dă vina pe modul în care Reghecampf se comportă cu fiul pe care îl are cu ea, Bebeto, dar şi cu fiicele ei din prima căsnicie, Sarah Dumitrescu şi Rebecca Dumitrescu.

De ce Anamaria Prodan nu concepe să-l mai ierte pe Laurenţiu Reghecampf

Greșeala o accept și o repar, întotdeauna. Premeditarea lucrului rău este de neiertat vreodată. A face rău unui om care ți-a făcut numai bine și ți-a dat practic viață e de neiertat. Am învățat și să iert în ani, l-am iertat de foarte multă vreme și eu și copiii, dar nu putem uita. Nu ai cum.

Îi știam fiecare greșeală, fiecare cădere a lui, fiecare vulnerabilitate și le reparam eu. Veneam, îl luam lângă mine, veneau copiii, vorbeau cu el, îi spuneau că nu e bine ce face, că va ajunge rău, că va râde toată România de el. Până la această ruptură, noi reparam încontinuu, și eu și copiii.

Am acceptat greșeala, dar când se transformă în trădare și răutate, să o faci dinadins și să faci rău copiilor, atunci ai în mine un dușman pe viață„, a declarat Anamaria Prodan la „În Oglindă”, citată de wowbiz.ro.

Reclamă

Pe 23 septembrie, Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru, care s-a soldat cu acte de violență. Cei doi s-au luat la bătaie chiar pe stradă, iar imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea. S-a lăsat cu plângeri penale şi cu ordine de protecţie ale unuia faţă de celălalt.

Reghe și Prodan sunt obligați să rupă orice formă de comunicare, inclusiv telefonic sau prin corespondență.

Prin ce calvar ar fi trecut Reghecampf Jr. după bătaia părinţilor

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care ar trece fiul său din cauza lui Laurenţiu Reghecampf. Din spusele impresarului, Bebeto (14 ani) e cu moralul la pământ şi nu îşi mari revine. „Îl abuzează psihic, îl terorizează!„, au fost acuzaţiile incredibile făcute de Anamaria Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

A trecut dezamăgirea aia. Sunt nişte cicatrici care se vindecă, dar urma va rămâne întotdeauna. În momentul în care copilul meu suferă… am avut ghinionul să văd tatăl copilului meu cum îşi abuzează psihic copilul, cum îl terorizează pe toate planurile şi cum îl pune la pământ. Asta mă face să lupt şi mai tare pentru acest gen de oameni.

La mine, faptul că am tolerat, am greşit. Asta am să învăţ fiecare femeie care îmi va ieşi în cale. Învăţul nu are dezvăţ. Faptul că fostul soţ a procedat la fel cu primul copil, am fost oarbă… am zis că eu pot schimba lumea. La fel trăieşte copilul meu în momentul acesta şi nu are nicio vină„, a spus Anamaria Prodan într-un interviu.

Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto, a trecut printr-un şoc la finalul lunii septembrie. A văzut imaginile în care mama și tatăl său s-au bătut din plină stradă. „Tremură încontinuu şi nu se poate opri din plâns„, spunea atunci Anamaria.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și