Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care trece fiul său din cauza lui Laurenţiu Reghecampf: „Îl terorizează!”. Acuzaţii incredibile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 noiembrie 2022, 13:14

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care trece fiul său din cauza lui Laurenţiu Reghecampf: „Îl terorizează!”. Acuzaţii incredibile

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care trece fiul său din cauza lui Laurenţiu Reghecampf

Bebeto a văzut imaginile cu bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care ar trece fiul său, Bebeto, din cauza lui Laurenţiu Reghecampf. Agentul de jucători este de mai bine de un an în proces de divorţ cu antrenorul lui Neftchi Baku. Scandalul dintre ei este unul uriaş şi ar fi resimţit din plin de Laurenţiu Reghecampf Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din spusele impresarului, Bebeto (14 ani) e cu moralul la pământ şi nu îşi mari revine. „Îl abuzează psihic, îl terorizează!„, au fost acuzaţiile incredibile făcute de Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a dezvăluit calvarul prin care trece fiul său din cauza lui Laurenţiu Reghecampf

A trecut dezamăgirea aia. Sunt nişte cicatrici care se vindecă, dar urma va rămâne întotdeauna. În momentul în care copilul meu suferă… am avut ghinionul să văd tatăl copilului meu cum îşi abuzează psihic copilul, cum îl terorizează pe toate planurile şi cum îl pune la pământ. Asta mă face să lupt şi mai tare pentru acest gen de oameni.

La mine, faptul că am tolerat, am greşit. Asta am să învăţ fiecare femeie care îmi va ieşi în cale. Învăţul nu are dezvăţ. Faptul că fostul soţ a procedat la fel cu primul copil, am fost oarbă… am zis că eu pot schimba lumea. La fel trăieşte copilul meu în momentul acesta şi nu are nicio vină„, a spus Anamaria Prodan într-un interviu.

Laurențiu Reghecampf Jr, poreclit Bebeto, a trecut printr-un şoc la finalul lunii septembrie. A văzut imaginile în care mama și tatăl său s-au bătut din plină stradă. „Tremură încontinuu şi nu se poate opri din plâns„, spunea atunci Anamaria.

Reclamă

Sentințele primite de Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan după bătaia de la Snagov

Pe 23 septembrie, Reghecampf și Anamaria Prodan au fost implicați într-un scandal monstru, culminat cu acte de violență. S-au luat la bătaie chiar pe stradă, iar imaginile apărute în spațiul public au șocat pe toată lumea. Au depus plângere unul împotriva celuilalt şi a venit decizia Judecătoriei.

Conform sentinței, atât Laurențiu Reghecampf, cât și Anamaria Prodan, sunt obligați să păstreze o distanță de cel puțin 200 de metri față de celălalt, dar și față locuința fiecăruia.

Reghe și Prodan sunt obligați să rupă orice comunicare, inclusiv telefonic, prin corespondență sau prin orice alt mod.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pus stop relației anul trecut. În prezent, antrenorul și-a făcut o familie cu amanta Corina Caciuc, alături de care are un băiețel. Impresara de fotbaliști s-a afișat și ea alături de alți bărbați, dar nu a confirmat că ar avea vreo relație cu cineva.

Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Neftci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în prima sentință.

Reghecampf trebuie să ţină distanţă faţă de Anamaria Prodan

Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în a doua decizie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” Vezi toate știrile
Citește și