Închide meniul
Foto

„Ai operaţii estetice?” Ajunsă la 54 de ani, Mihaela Borcea a dat imediat răspunsul! Cum se menţine în formă

Publicat: 4 iunie 2024, 16:46

Reclamă
„Ai operaţii estetice?” Ajunsă la 54 de ani, Mihaela Borcea a dat imediat răspunsul! Cum se menţine în formă

"Ai operaţii estetice?" Ajunsă la 54 de ani, Mihaela Borcea a dat imediat răspunsul

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea/ Spynews.ro

„Ai operaţii estetice?” a fost întrebarea la care Mihaela Borcea, ajunsă la 54 de ani, a oferit imediat răspunsul. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a dezvăluit cum se menţine în formă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea a fost căsătorită timp de 23 de ani cu Cristi Borcea, în perioada 1988-2011. Cei doi au împreună trei copii, Patrick, şi gemenii Angelo şi Melissa (Vezi galeria foto de la finalul articolului cu Melissa Borcea).

„Ai operaţii estetice?” Ajunsă la 54 de ani, Mihaela Borcea a dat imediat răspunsul

Mihaela Borcea a dezvăluit că nu a apelat la nicio intervenţie estetică, mărturisind că nici nu are de gând să apeleze la astfel de lucruri. Aceasta a transmis că se menţine cu ajutorul tratamentelor pe care le face acasă, tratamente la care apelează încă de pe vremea când deţinea un salon de înfrumuseţare.

De-a lungul timpului, Cristi Borcea a apelat în nenumărate rânduri la intervenţii estetice.

„N-am nicio intervenție estetică chirugicală și momentan nu am de gând. Fac tratamentele acasă, cele pe care le făceam când aveam salon. Acum acolo e o clinică medicală, spațiul e închiriat”, a declarat Mihaela Borcea, conform cancan.ro.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, Mihaela Borcea a dezvăluit că încearcă să ducă un stil de viaţă sănătos, având şi grădină acasă, de care se ocupă personal.

Mi-am făcut și grădina, acasă. Mă ocup de procuratul răsadurilor. Mâncăm aproape bio. Mai cumpăr și de la piață. Culegem cireșe în fiecare zi. Cea mai mare satisfacție e când îți iei de la tine din pom. Parcă și florile sunt mai vesele că am revenit în mijlocul lor”, a mai spus fosta soţie a lui Cristi Borcea, conform sursei menţionate anterior.

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea. Anunţul a fost făcut chiar de fosta soţie a lui Cristi Borcea.

Reclamă

Mihaela Borcea şi Sorin Rap, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, au decis să meargă în faţa preotului pentru a primi binecuvantarea pentru relaţia lor. Totuşi, Mihael Borcea a precizat că nu se va căsători la Starea Civilă cu iubitul său.

„Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu„, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro. Mihaela Borcea şi-a adus aminte şi de nunta pe care a avut-o cu fostul acţionar de la Dinamo.

Aveam 19 ani, era iarnă și eram foarte tânără. Nu prea m-am putut bucura de nunta mea. Copiii întâi se vor ocupa de cariere, apoi își vor întemeia o familie. Și eu, și tatăl lor i-am învățat cum să se descurce în viață. Noi am luat-o de la zero, nu aveam nimic. Din 1988, totul am făcut împreună. Amândoi am muncit de copii, fără vacanțe„, a spus Mihaela Borcea.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:00

VideoDavid Popovici luptă în semifinalele probei de 200 m liber a Campionatelor Europene (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, ora 19:41)

17:58

Carlos Alcaraz, eliminare surprinzătoare la Queen’s! Campionul en-titre de la Wimbledon va coborî în clasamentul ATP

17:27

Slovenia – Serbia 1-1. Gol la ultima fază, cu Istvan Kovacs la centru! Meci „nebun” la EURO 2024

17:20

Ana Bogdan merge la Jocurile Olimpice de la Paris! Mesajul emoţionant al româncei: „Primul pas spre acel vis a devenit realitate”

17:01

România – Belgia, la EURO 2024 | Nicolae Stanciu, lăudat de „diavolii roşii”! Cum a fost descris căpitanul „tricolorilor”

16:49

Andrei Rațiu, sărbătorit în cantonamentul echipei naționale! Cadoul primit de „Sonic”, care a împlinit 26 de ani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și