Închide meniul
Foto

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 mai 2024, 13:28

Reclamă
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: „Nu poţi trăi în păcat!”

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea/ Spynews.ro

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea. Anunţul a fost făcut chiar de fosta soţie a lui Cristi Borcea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea şi Sorin Rap, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste, au decis să meargă în faţa preotului pentru a primi binecuvantarea pentru relaţia lor. Totuşi, Mihael Borcea a precizat că nu se va căsători la Starea Civilă cu iubitul său.

Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea

„Va avea loc o slujbă la biserică, pentru că nu poți trăi în păcat. Eu sunt cu frica lui Dumnezeu„, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro. Mihaela Borcea şi-a adus aminte şi de nunta pe care a avut-o cu fostul acţionar de la Dinamo.

Aveam 19 ani, era iarnă și eram foarte tânără. Nu prea m-am putut bucura de nunta mea. Copiii întâi se vor ocupa de cariere, apoi își vor întemeia o familie. Și eu, și tatăl lor i-am învățat cum să se descurce în viață. Noi am luat-o de la zero, nu aveam nimic. Din 1988, totul am făcut împreună. Amândoi am muncit de copii, fără vacanțe„, a spus Mihaela Borcea.

Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre Cristi Borcea

Ce a putut să spună Mihaela Borcea despre Cristi Borcea. Mihaela Borcea a spus totul despre relaţia pe care o are acum fostul său soţ.

Reclamă
Reclamă 4

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea au o relaţie foarte bună, deşi au divorţat cu mulţi ani în urmă. De dragul celor 3 copii pe care îi au împreună, cei doi au reuşit să păstreze o relaţie foarte bună. De la divorţul de Mihaela Borcea, Cristi Borcea a mai fost căsătorit cu Alina Vidican şi cu Valentina Pelinel.

Vorbim frecvent. Avem copii împreună, și afaceri. Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc„, a spus Mihaela Borcea la Antena Stars.

Reclamă

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:22

„Nu putem să-i reproșăm nimic selecționerului” Florin Răducioiu, reacție fermă despre primul 11 al României din meciul cu Ucraina

8:00

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

7:58

Echipa României pentru meciul cu Ucraina, debutul tricolorilor la EURO 2024

23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și