Închide meniul
Foto

„Ai uitat vreodată o zi de naştere a unui copil?” Răspunsul dat de Cristi Borcea, milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iulie 2022, 14:35

„Ai uitat vreodată o zi de naştere a unui copil?” Răspunsul dat de Cristi Borcea, milionarul care are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea este milionarul român care are 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea are 3 copii cu Valentina Pelinel / Instagram

Cristi Borcea este unul dintre cei mai cunoscuţi milionari români. Fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei şi nu ia în calcul să se oprească aici. Omul de afaceri în vârstă de 52 de ani, care este căsătorit în prezent cu Valentina Pelinel, a făcut 4 copii chiar şi în închisoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ai uitat vreodată o zi de naştere a unui copil?„, a fost întrebarea la care Cristi Borcea nu a stat pe gânduri şi a oferit un răspuns imediat.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. „Ai uitat vreodată o zi de naştere a unui copil?”

Nu, niciodată. La puşcărie sunt telefoane unde dai cu cartelă. În cameră, cu Victor am făcut o hârtie cu copiii şi zilele de naştere. Ca să nu uit!

Cea mai mare realizare a mea sunt copiii şi Valentina. Ea vine cu o energie pozitivă extraordinară, iar copiii se iubesc toţi şi se înţeleg extraordinar. Se iubesc foarte mult„, a declarat Cristi Borcea în podcastul finei sale, Nasrin Ameri.

Omul de afaceri a anunţat de ce nu ia în calcul să se întoarcă la echipa sa de suflet.

Reclamă

Toţi îmi spun: ‘Haide la Dinamo!’. Nu mai pot fi eu Cristi Borcea cel care eram, pentru că nu era familia pe primul loc. Dovadă că m-am despărţit de atâtea ori. Acum familia este pe primul loc, la fotbal nu merge să pui familia pe primul loc.

În fiecare seară citesc o rugăciune, mă duc la biserică. Naşul Gigi Becali a încercat să mă ducă mai mult, este un om care şi-a dedicat şi îşi dedică viaţa bisericii şi am învăţat foarte multe la el. În puşcărie ţineam toate posturile, mă duceam la rugăciune, acolo îţi găseşti remediul în biserică„, a mai spus Borcea.

„Leonidas” a fost şef la gruparea din Ştefan cel Mare în perioada 1998-2012, perioadă în care Dinamo a câștigat 4 titluri de campioană, 6 Cupe și două Supercupe ale României.

Reclamă 4 / 0/3

Borcea, gata să facă un nou copil cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea are deja nouă moștenitori și e gata să facă și al 10-lea copil, a recunoscut Valentina Pelinel. Planul celebrului afacerist a fost dezvăluit.

Nouă ne plac, dar deocamdată avem casa plină de copii. Nu spun nu, cine știe ce îți poate aduce ceasul. De când îi avem pe cei mici, suntem foarte fericiți.

Evident că nu este deloc ușor, mai ales la vârstele acestea, dar satisfacția e mare. Nu se compară cu absolut nimic pe lumea asta zâmbetul lor, bucuria din ochii lor. E un sentiment special, unic”, a spus Valentina Pelinel, conform click.ro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cei doi nu au de gând să se oprească aici. Ar putea apărea în curând un nou membru în familia Borcea.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, Cristi Borcea are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Cum a reușit Cristi Borcea să facă 4 copii când era la închisoare

Au apărut noi detalii despre modul prin care Cristi Borcea a făcut 4 copii când era la închisoare. Victor Becali, cel care i-a fost coleg de celulă, a dezvăluit ce s-a întâmplat, cu adevărat, după condamnările din Dosarul Transferurilor.

Reclamă

Fostul patron al lui Dinamo a stat închis cinci ani și o lună după gratii și a fost eliberat condiționat după ce ar fi participat la peste 150 de activități educative. Marea surpriză a fost că, în perioada detenției, Borcea a mai făcut patru copii.

Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e Spa-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!

(Păi și vizitele noaptea ale Valentinei Pelinel la Borcea, despre care a vorbit Nati Meir?) Păi Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră (n.r. celulă) uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intra nimeni!„, a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:50 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și