Închide meniul
Foto

Aida Yespica nu este afectată de scandalul în care a fost implicată. Cum şi-a surprins fanii fosta iubită a lui Adi Mutu

Publicat: 21 iulie 2021, 11:45

Reclamă
Aida Yespica nu este afectată de scandalul în care a fost implicată. Cum şi-a surprins fanii fosta iubită a lui Adi Mutu

Aida Yespica nu este afectată de scandalul în care a fost implicată

Profimediaimages

Fosta iubită a lui Adi Mutu a fost acuzată că şi-ar fi înşelat partenerii de viaţă. „S-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor”, a fost declaraţia care a făcut înconjurul lumii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aida Yespica nu este afectată de scandalul în care a fost implicată

Aida Yespica şi-a petrecut concediul pe Coasta Amalfi. Vedeta le-a explicat celor peste 800.000 de urmăritori de pe Instagram de ce a evitat să publice, în ultima perioadă, poze din vacanţele de lux. De vină nu ar fi fost acuzele care i-au fost aduse.

A fost o perioadă grea, în pandemie… cu distanțare faţă de cei iubiţi și suferință generală. Totuşi, am putut întâlni oameni minunați, care încă reușesc să mă surprindă.

Am fost foarte absentă pe rețelele sociale, din respect pentru dumneavoastră, întrucât, în ciuda nebuniei pe care o trăim, am reușit să lucrez și să trăiesc multe realități, pe care, din păcate, mulți dintre voi nu au avut ocazia.

Așadar, având în vedere situația „revenirii la normal”, vreau să fiu mai prezentă pentru tine, să vă las să trăiţi puțin din viața mea și din momentele mele, care, pe mulți dintre voi, v-au făcut fericiți„, a postat modelul pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4
View this post on Instagram


A post shared by 𝒜𝒾𝒹𝒶 𝒴𝑒𝓈𝓅𝒾𝒸𝒶 (@aidayespica27official)

Yespica a postat o imagine cu un mesaj surprinzător şi după scandalul care a atins cote uluitoare. „Frumuseţea libertăţii de exprimare„, a reacţionat modelul care tocmai a împlinit 39 de ani. Fanii ei au comentat imediat. „Perez şi Ozil exultă în acest moment„, i-a scris un internaut.

Reclamă

Mesut Ozil, umilit de Florentino Perez și Jose Mourinho

Continuă să apără înregistrări secrete cu Florentino Perez, iar președintele lui Real Madrid pare că nu are limite. Acesta l-a umilit pe Mesut Ozil, fost jucător pe Santiago Bernabeu. Totul a pornit de la o fostă iubită a lui Adrian Mutu.

În timpul unei conversații din 2012, Florentino Perez ar fi râs despre viața personală a lui Mesut Ozil. Nici Jose Mourinho, antrenorul de atunci al galacticilor, nu l-a menajat pe jucătorul german.

Când Ozil a venit la Madrid, și-a înlocuit iubita cu un model italian din Milano. Își lua un avion privat, mergea să se culce cu ea, după care se întorcea. Relația lor a ținut până când Mourinho i-a spus că modelul acela s-a culcat cu tot vestiarul lui Inter și al lui AC Milan, inclusiv cu oamenii din staff-ul lor„, ar fi spus Florentino Perez pe înregistrare, potrivit El Confidential.

Potrivit presei din Spania, Perez s-ar fi referit la modelul venezuelean Aida Yespica. Aceasta ar fi fost şi iubita lui Adrian Mutu, în 2005, când acesta evolua la Juventus.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:40

Carlos Alcaraz s-a calificat în optimi la Wimbledon după un „thriller” de 5 seturi cu Frances Tiafoe!

20:32

Farul, victorie la scor în amicalul cu CSA Steaua! Echipa lui Gică Hagi, „repetiţie” perfectă înainte de startul sezonului

20:30

LIVE TEXTSpania – Germania 1-1. Florian Wirtz a egalat în ultimele minute! Dani Olmo deschisese scorul

20:08

„Nu va fi simplu!” Avertisment pentru FCSB, după prima victorie a sezonului! Mesajul clar al lui Florin Prunea

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și