Închide meniul
Foto

Ajuns falit, fără bani să îşi plătească azilul, Irinel Columbeanu a spus cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă!

Publicat: 14 decembrie 2023, 17:39

Reclamă
Ajuns falit, fără bani să îşi plătească azilul, Irinel Columbeanu a spus cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă!

Irinel Columbeanu a spus cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă

Irinel Columbeanu / Hepta

Irinel Columbeanu a spus cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă. Ajuns falit, fără să aibă bani să îşi plătească azilul, fostul om de afaceri a dezvăluit şi care e situaţia cu plata lunară a stabilimentului de la Ghermăneşti, din Snagov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irinel Columbeanu ar dori să fie de sărbători alături de fiica sa, Irina, şi de mama acesteia, Monica Gabor, fosta soţie a lui Irinel.

Ajuns falit, fără bani să îşi plătească azilul, Irinel Columbeanu a spus cu cine vrea să îşi petreacă sărbătorile de iarnă!

Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a declarat Irinel Columbeanu pentru realitatea.net.

Irinel Columbeanu a confirmat că fostul său cumnat, Marius, l-a ajutat cu bani pentru azil. Acesta a trimis 3.000 de lei. Fostul om de afaceri a dezvăluit că s-au strâns bani să îi fie plătit azilul din Ghermăneşti până în luna mai a anului viitor.

Marius îl cheamă, este soțul surorii mai mari a Monicăi. Sunt destul de în regulă. Sunt bine îngrijit aici. Eu aș vrea să rămân o perioadă cât mai lungă. Discut în fiecare zi. Încercăm să găsim soluții ca să pot să rămân cât mai mult aici. Și cu ajutorul prietenilor și cui mai contribuie financiar. Am asigurat aici, deja e plătită chestia asta până în luna mai dacă nu mă înșel”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru sursa citată.

Reclamă

Gigi Becali, despre Irinel Columbeanu: „E trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci”

Gigi Becali nu şi-a dorit să îl ajute cu bani pe Irinel Columbeanu, cel care şi-a cheltuit averea de zeci de milioane de euro. Patronul FCSB-ului a explicat de ce nu ia în calcul să îi plătească azilul.

Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi? Ce să îi fac eu? Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa dintr-o dată atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (n.r. fosta sa soție) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa, iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil. Pe Zina am ajutat-o atunci că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea.

Reclamă 4 / 0/3

Irinel Columbeanu, dat exemplu de Gigi Becali

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht. Și acum pot, dar tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață. Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi. Eu cred că și Romanița (n.r. fosta iubită a lui Irinel Columbeanu) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut. Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a declarat Gigi Becali la prosport.ro.

Irinel Columbeanu nu îşi permite să plătească cheltuielile lunare. Primeşte o pensie de 1.900 de lei de la stat şi are şi poprire de la stat pe o sumă de 600 de lei lunar. Şederea în azilul de la Ghermăneşti, deţinut de Ion Cassian, costă 7.000 de lei lunar.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și