Închide meniul

Ajunși în pragul disperării din cauza pandemiei, oamenii apelează la ajutorul Mafiei: ”Mă sună și încep să plângă la telefon”

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 9:34

Reclamă
Ajunși în pragul disperării din cauza pandemiei, oamenii apelează la ajutorul Mafiei: ”Mă sună și încep să plângă la telefon”

Profimedia

Oamenii au ajuns în pragul disperării

Nu doar sănătatea este afectată de pandemia de coronavirus. Mii de oameni au rămas fără loc de muncă și, ajunși în pragul disperării, apelează la ajutorul mafioților.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Așa se întâmplă în Palermo, acolo unde foarte mulți oameni apelează la interlopi pentru a supraviețui de pe o zi pe alta.

Dezvăluirea îi aparține fratelui unuia dintre mafioții din zonă, care a preferat însă să rămână sub protecția anonimatului.

"Oamenii mă sună şi încep să plângă la telefon. Îmi spun că nu mai au ce mâncare să le dea copiilor. O mamă cu cinci copii mă sună zilnic”, a spus bărbatul pentru BBC.

În oraşul Palermo din Sicilia, mafioţii au distribuit pachete cu mâncare gratuită pentru cei nevoiaşi.

Reclamă
Reclamă

Proprietarul unui restaurant din Palermo: "Aștept o ofertă de nerefuzat"

Marcello, un om de afaceri din Palermo care și-a închis restarurantul în martie, spune că așteaptă ca să priimească și el un ajutor din partea mafioților. Mai mult, bărbatul spune că în această perioadă totul se face pe față. 

Un mafioso va bate la uşă şi se va oferi să-ţi cumpere afacerea. Apoi, urmează negocierea preţului. Cineva îţi va transfera o parte din bani în contul tău, iar restul de bani îi primeşti cashn acest moment, afacerea mea stă să se scufunde. Iar când cineva îţi aruncă într-un astfel de moment o vestă de salvare, poţi alege să te duci la fund sau să înoţi mai departe”, spune bărbatul. 

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și