Închide meniul

„Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiica!” Apel disperat al mamei Andreei, românca dispărută fără urmă în Italia: „Vă implor din tot sufletul”

Publicat: 11 iulie 2022, 18:14

Reclamă
„Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiica! Apel disperat al mamei Andreei, românca dispărută fără urmă în Italia: „Vă implor din tot sufletul

Andreea Rabciuc a dispărut fără urmă în Italia

Sursa foto: today.it

Andreea Rabciuc este o fostă campioană de tir care a dispărut fără urmă în Italia. Aceasta este de negăsit de mai multe luni de zile, iar mama româncei a făcut un nou apel disperat pentru a fi găsită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 27 de ani, Andreea Rabciuc nu a mai dat niciun semn, iar mama sa a încercat în zadar să o găsească.

Femeia a făcut un nou apel la televiziunile din Italia pentru ca fata sa să fie găsită.

De patru luni este dispărută, sigur ştie cineva ceva. Vă rog să veniţi şi să spuneţi adevărul despre ceea ce s-a întâmplat. Mai devreme sau mai târziu se va descoperi, vă implor din tot sufletul. Ajutaţi-mă să-mi găsesc fiica„, a spus Georgeta Croceanu, mama Andreei, potrivit anconatoday.it.

Andreea a fost văzută ultima dată pe 12 martie, atunci când a participat la o petrecere. Potrivit unor informaţii apărute în presa din Italia, Andreea a avut o ceartă cu iubitul său, Simone Gresti.

Reclamă

Înainte să dispară, Andreea i-ar fi lăsat un mesaj iubitului său.

Te-am chemat pentru că mama mi-a permis să mă văd cu tine şi doar cu tine pentru că ştie că eşti un băiat bun care nu mă îndeamnă să mă droghez, să beau sau să fac alte lucruri rele”, i-ar fi scris Andreea.

Iubitul său ar fi fost principalul suspect pentru poliţia din Italia şi a fost cercetat şi pentru răpire, în contextul în care a anunţat cu întârziere disparaţia româncei de 27 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, au fost găsite pete de sânge pe tricoul şi în maşina bărbatului, însă acestea s-au dovedit a fi mai vechi.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Verstappen a plecat din pole-position 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Klopp, ultimul meci 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot 15:20 Jurgen Klopp se poate retrage definitiv! Anunț uluitor făcut înainte de ultimul meci pe banca lui Liverpool 14:45 Bocciu, în cantonamentul lui Rapid înainte de derby-ul cu FCSB! A discutat cu jucătorii după ce a ieșit din închisoare 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și