Închide meniul

Alberto Gogu are 8 copii, a plecat la cules sparanghel, dar şi-a adus aminte anii munciţi în abatorul din Germania: "I-am spus şefei mele: Sunt bolnav, nu mai pot, iar ea a spus: Nu te duci nicăieri!”

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 6:46

Reclamă
Alberto Gogu are 8 copii, a plecat la cules sparanghel, dar şi-a adus aminte anii munciţi în abatorul din Germania: "I-am spus şefei mele: Sunt bolnav, nu mai pot, iar ea a spus: Nu te duci nicăieri!”

Captura ZDF

Alberto Gogu

"Am fost dat afară de la ferma de sparanghel, a fost o dezamăgire. Am dormit pe stradă şi am făcut foamea”, a spus Alberto Gogu pentru ZDF. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul s-a întors acasă, dar soţia sa a rămas să muncească la abatorul lui Clemens Tonnies, acolo unde sunt infectaţi aproximativ 1.000 de români cu coronavirus. Şi Alberto a lucrat ani de zile la abatorul lui Clemens Tonnies. 

"Mi-era cu adevărat că mă voi îmbolnăvi. Cu 50 de kilograme de carne în braţe nu ai cum să ţii cont de distanţarea necesară. O dată i-am spus şefei mele: Sunt bolnav, nu mai pot, iar ea a spus: Nu te duci nicăieri!”, a mai povestit românul, care are 8 copii de crescut. 

După 12 ani de muncit în Germania, Alberto Gogu nu mai vrea să plece din ţară.

"Nu vreau să mă mai întorc în Germania, nici când se termină situaţia actuală. În 54 de ani, cât am, nu am mai trăit aşa ceva”, a mai spus Alberto. 
 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:10

VIDEOSun Yingsha e câştigătoarea China Smash 2024! Ea a învins-o cu 4-2 pe Wang Manyu în marea finală transmisă în AntenaPLAY

14:10

Nicolae Mitea, semnal de alarmă pentru Mihai Lixandru după accidentarea din PAOK – FCSB 0-1: „E posibil să faci recidivă!”

13:52

Mesajul lui Nicolae Stanciu pentru Darius Olaru, după ce căpitanul FCSB-ului a fost eliminat cu PAOK!

13:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele probabile

13:21

Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”

12:54

VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Programul zilei din Liga Portugal

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 5 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și