Închide meniul

Alex Bodi a vorbit despre cel mai ascuns secret al său. Cum a ratat șansa de a deveni un idol mondial! 410 euro și un abonament la autobuz i-au distrus visul

Reclamă

Publicat: 22 septembrie 2021, 19:39

Alex Bodi a vorbit despre cel mai ascuns secret al său. Cum a ratat șansa de a deveni un idol mondial! 410 euro și un abonament la autobuz i-au distrus visul

Alex Bodi putea face carieră în fotbal

Instagram Alex Bodi

Afaceristul a declarat că a fost o perioadă în care nu avea ce mânca. Acesta a fost şi motivul pentru care nu şi-a urmat marea pasiune, de a juca fotbal. Bodi a dat probe chiar la Real Madrid, dar a rezistat numai două săptămâni. A ales să strângă bani pe şantier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Bodi a dat probe la Real Madrid. Dezvăluiri fabuloase

Am jucat cu nişte prieteni, nu aveam pe nimeni. M-au cunoscut nişte spanioli, din discuţii unchiul meu a vorbit cu cineva şi am dat o probă la divizia a 3-a provincială. În 2003 aveai nevoie de acte, ei nu aveau cum să mă plătească, iar eu trebuia să muncesc undeva… să îmi scot o rezidenţă în Spania şi după să mă înscriu la clubul respectiv. Şi nu mi-au făcut, a fost complicat.

Mi-au spus că îmi dau 410 euro pe lună şi 50 de euro era abonamentul la abuz şi metrou. Am fost vreo două săptămâni, până când am decis să fac mai mulţi bani. Îl vedeam pe tata că pleca la ora 7 de acasă. Am muncit pe furiş, în construcţii. Iar prima mea zi a fost super dură. Am plecat de dimineaţa de la 7 şi am ajuns a doua zi la 2 dimineaţa. Părinţii mei erau speriaţi. Tata a spus: ‘vrei să munceşti? bine, te iau cu mine la muncă!’.

După am trecut la o altă firmă, era pe IT, gen telefonie şi internet. Simultan am lucrat şi bodyguard, pentru că îmi doream să fac bani şi aşa am început să văd viaţa de noapte„, a declarat Alex Bodi pentru Kanal D.

Alex Bodi a început să se îmbogăţească după ce a intrat în afaceri cu maşini. A adunat sume uriaşe după ce a devenit mâna dreaptă a unui milionar croat care este proprietarul a mai multe mine de aur din Africa. A ajuns să aibă o avere uriaşă!

Reclamă

Bianca Drăguşanu s-a simţit trădată de Oana Zăvoranu şi Vica Blochina

Bianca Drăguşanu a fost trădată de două dintre cele mai bune prietene, Oana Zăvoranu şi Vica Blochina. Acestea au continuat relaţia cu Alex Bodi, fostul soţ al lui Drăguşanu.

Când s-a produs despărțirea finală, Bianca le-a cerut tuturor să aleagă între ea și Alex. Oana Zăvoranu și Vica Blochina l-au ales pe Alex. La Oana e de înțeles, soțul ei este prietenul cel mai bun al lui Bodi. Dar Vica l-a cunoscut pe afacerist prin Bianca, ea o lua peste tot, la toate mesele. Iar acum, fosta lui Piturca a ajuns să nu mai vorbească deloc cu Drăgușanu, dar se ține ca scaiul de Alex, merge inclusiv la el acasă, ceea ce este mai mult decât suspect”, a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăguşanu, citată de playtech.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alex Bodi a dat probe de joc la Real Madrid
  • Motivul pentru care a renunţat la visul de a juca fotbal

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și