Închide meniul
Foto

Alexandra Stan, ipostaze fierbinţi cu alt bărbat! Cu cine l-a înlocuit pe George Puşcaş

Antena Sport Publicat: 21 septembrie 2023, 14:42

Reclamă
Alexandra Stan, ipostaze fierbinţi cu alt bărbat! Cu cine l-a înlocuit pe George Puşcaş

Alexandra Stan, ipostaze fierbinţi cu alt bărbat! Cu cine l-a înlocuit pe George Puşcaş

Alexandra Stan şi George Puşcaş/ Colaj Instagram

Alexandra Stan a filmat un nou videoclip, fiind surprinsă în ipostaze fierbinţi cu un alt bărbat. Frumoasa solistă l-a înlocuit pe George Puşcaş cu un alt baschetbalist de 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Stan şi George Puşcaş au fost surprinşi împreună într-o vacanţă în Grecia, vara trecută. Însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult, deoarece solista se pare că l-a înlocuit pe atacantul naţionalei României.

Alexandra Stan, ipostaze fierbinţi cu alt bărbat

În cel mai recent clip al său, Alexandra Stan a fost surprinsă alături de Tudor Criveanu, un baschetbalist român, fiul designerului Lena Criveanu. Cei doi au filmat scene firebinţi în mare, fiind aproape dezbrăcaţi.

Alexandra Stan se pare că l-a dat uitării pe George Puşcaş, iar relaţia lor a fost una spontană. După ce a revenit din vacanţa din Grecia, solista a negat orice legătură cu atacantul naţionalei, şi a petrecut restul verii acasă, la Constanţa.

Noua piesă a Alexandrei Stan se numeşte „Bine cu puţin rău”, iar versurile par a fi dedicate lui George Puşcaş. Videoclipul a fost lansat săptămâna trecută, şi este de-a dreptul spectaculos.

Reclamă

La postarea prin care anunţă că noua sa piesă a fost lansată, Alexandra Stan a postat şi un scurt mesaj, care de asemenea poate fi interpretat ca fiind unul pentru George Puşcaş.

„Lucrurile bune se fac în tihnă. Piesa asta înseamnă foarte mult pentru mine. Deşi o aveam din noiembrie, am decis să o scot acum de la “sertar” pentru că acum mă regăsesc în ea, acum o simt, acum am avut curajul să fac “bine cu puţin rău”.. Să mă rup de el, chiar dacă m-a durut…şi acum în sfârşit, îmi este bine. Mulţumesc pentru inspiraţie, babe!”, a transmis Alexandra Stan, pe Instagram.

George Puşcaş, ironizat după ultimul meci la naţională

Giani Kiriţă l-a ironizat pe George Puşcaş. Fostul fundaş de la Dinamo a declarat că atacantul care a fost titularizat de Edi Iordănescu în România – Kosovo este foarte uşor de marcat. De asemenea, Kiriţă nu înţelege cum selecţionerul a mizat pe serviciile lui Puşcaş, având în vedere că acesta nu mai bifează meciuri la echipa de club, Genoa.

Reclamă 4 / 0/3

„George Pușcaș, uite, am o glumă să vă spun, stăteam cu Iulian Chiriță, în cameră, când eram la Dinamo, și era Campionatul Mondial din 1994. Și nea Puiu Iordănescu a zis la un momentdat ‘Am nevoie de un băiat, înalt, pe forță, care să intre’. Și Iulian zice ‘Mamă, mă duc să mă încălzesc. Ăsta e! Acum intru, că sunt pe bune!’ Și nea Puiu a zis ‘Gâlcă, haide!’.

Orice antrenor are o obsesie pentru un fotbalist. Ori o face pentru că ori îi place foarte tare de el, ori o face contra cuiva, cu acest George Pușcaș. El nu dă randament. N-a mai dat gol de nu știu când. Nu dă randament sub nicio formă și el joacă titular meci de meci?

George e foarte ușor de ținut. Cu Adrian aveam foarte mari probleme. Și cu Robert Niță la fel. Jucători cu viteză, cu explozie. George, ce? Îi dai două, îl ții pe piept și n-are ce probleme să îți facă„, a declarat Giani Kiriţă, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” Vezi toate știrile
Citește și