Închide meniul

Giani Kiriţă l-a ironizat pe George Puşcaş: „E foarte uşor de ţinut! Îi dai două, îi ţii piept!”

Viviana Moraru Publicat: 14 septembrie 2023, 12:51

Reclamă
Giani Kiriţă l-a ironizat pe George Puşcaş: „E foarte uşor de ţinut! Îi dai două, îi ţii piept!

Giani Kiriţă l-a ironizat pe George Puşcaş

George Puşcaş, în timpul meciului dintre România şi Kosovo/ Profimedia

Giani Kiriţă l-a ironizat pe George Puşcaş. Fostul fundaş de la Dinamo a declarat că atacantul care a fost titularizat de Edi Iordănescu în România – Kosovo este foarte uşor de marcat. De asemenea, Kiriţă nu înţelege cum selecţionerul a mizat pe serviciile lui Puşcaş, având în vedere că acesta nu mai bifează meciuri la echipa de club, Genoa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş a fost titularizat de Edi Iordănescu ăn duelul cu Kosovo. Atacantul nu a mai fost titular la echipa de cub din luna martie, iar ultima dată când a prins primul 11 a fost tot la echipa naţională, în duelul tur cu Kosovo.

Giani Kiriţă l-a ironizat pe George Puşcaş

Giani Kiriţă este de părere că George Puşcaş este un jucător preferat de Edi Iordănescu, motiv pentru care selecţionerul l-a titularizat în duelul cu Kosovo.

Kiriţă nu-şi explică cum selecţionerul a mizat pe serviciile atacantului, având în vedere că randamentul acestuia este foarte modest.

De asemenea, în mod ironic, Giani Kiriţă a declarat că George Puşcaş este foarte uşor de marcat de către un fundaş, declarând că acesta nu creează probleme în apărarea adversă.

Reclamă

„George Pușcaș, uite, am o glumă să vă spun, stăteam cu Iulian Chiriță, în cameră, când eram la Dinamo, și era Campionatul Mondial din 1994. Și nea Puiu Iordănescu a zis la un momentdat ‘Am nevoie de un băiat, înalt, pe forță, care să intre’. Și Iulian zice ‘Mamă, mă duc să mă încălzesc. Ăsta e! Acum intru, că sunt pe bune!’ Și nea Puiu a zis ‘Gâlcă, haide!’.

Orice antrenor are o obsesie pentru un fotbalist. Ori o face pentru că ori îi place foarte tare de el, ori o face contra cuiva, cu acest George Pușcaș. El nu dă randament. N-a mai dat gol de nu știu când. Nu dă randament sub nicio formă și el joacă titular meci de meci?

Ce e util? Orice jucător poate să alerge stânga dreapta sau de bezmetic în față. Mai trebuie să dai și goluri, să creezi spații. Dacă îl iei pe Adrial Ilie acum, joacă mai bine de zece ori!

Reclamă 4 / 0/3

George e foarte ușor de ținut. Cu Adrian aveam foarte mari probleme. Și cu Robert Niță la fel. Jucători cu viteză, cu explozie. George, ce? Îi dai două, îl ții pe piept și n-are ce probleme să îți facă„, a declarat Giani Kiriţă, conform fanatik.ro.

Victor Becali, reacţie categorică despre George Puşcaş, înainte de România – Kosovo

Victor Becali a oferit o reacţie categorică despre George Puşcaş. Impresarul a declarat că atacantul celor de la Genoa ar trebui titularizat pe viaţă la echipa naţională.

„Eu zic pe George Pușcaș să îl facem titular pe viață. Să începem echipa națională cu George Pușcaș și să fie titular pe viață. Știți care e problema? După ce s-a întâmplat cu Israel, orice antrenor ar fi bulversat.

Nu știi ce să faci. Nu e simplu. Nici nu ne apărăm, nici nu atacăm, nici noi nu știm ce facem Și Edi, antrenorul, e dezamăgit de ceea ce se întâmplă. E bulversat. Ne lipsesc multe, e greu.

Eu nu am o problemă cu George Pușcaș, dar văd la televizor foștii mari fotbaliști. Pușcaș nu prea joacă acolo la ei, ei vor să îl vândă. Dacă vrei talie, îl aducem pe luptătorul Ghiță și pe Moroșanu. Nu ne luptăm, jucăm fotbal”, a declarat Victor Becali, conform fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și