Închide meniul

Alexandru Pițurcă, încă o dezvăluire impresionantă despre Gigi Becali: ” A donat zeci de mii de teste”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 aprilie 2020, 15:33

Alexandru Pițurcă, încă o dezvăluire impresionantă despre Gigi Becali: ” A donat zeci de mii de teste”

Alexandru Piţurcă a ajuns la sediul DNA

Mi-a spus că are o cantitate mai mare, dacă sunt interesat. Am fost interesat. Și mi le-a trimis”, a spus Alexandru Pițurcă pentru Libertatea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Anglia, e ilegal să se vândă astfel de teste rapide, conform Agenției Naționale de Reglementare a Medicamentelor și Produselor din Sănătate din Marea Britanie (MHRA).

Unii producători vând astfel de teste în comunitate, în farmacii, de exemplu. (…) Putem confirma că nu există teste cu semnul CE pentru utilizarea la domiciliu și este ilegal să furnizați astfel de produse”, specifică Agenția Națională de Reglementare a Medicamentelor și Produselor din Sănătate din Marea Britanie (MHRA).

Alexandru Pițurcă: ”Gigi Becali a donat zeci de mii de astfel de teste la spitalul lui”

Alexandru Pițurcă mai spune că foarte multe persoane au apelat la astfel de teste rapid. Mai mult, Pițurcă Junior că Gigi Becali a donat zeci de mii de teste la spital.

Doar nu sunt numai eu care a reușit să își ia un test din acesta. Și am auzit că sunt foarte multe modele. Gigi Becali a donat zeci de mii de teste la spitalul lui”, a mai spus Alex Pițurcă.

Reclamă

Spania a returnat testele rapide importate de la producătorul chinez Bioeasy, pentru că acestea au arătat corect rezultatul în doar 30% dintre cazuri.

Eu am înțeles că au marjă de 94%. Decât 6% cele care nu spun cu siguranță”, dă asigurări Pițurcă.
 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Familia Pițurcă s-a testat de coronavirus
  • Toate rezultatele au fost negative
  • Becali a donat zeci de mii de astfel de teste

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și