Închide meniul
Foto

Alimentele pe care le consumă Anamaria Prodan pentru a se menţine într-o formă de invidiat la 50 de ani

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2023, 18:22

Reclamă
Alimentele pe care le consumă Anamaria Prodan pentru a se menţine într-o formă de invidiat la 50 de ani

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan/ Instagram Anamaria Prodan

S-au aflat care sunt alimentele pe care le consumă Anamaria Prodan, pentru a se menţine într-o formă de invidiat la vârsta de 50 de ani. Impresara a dezvăluit care este secretul siluetei sale impecabile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit, recent, că are 56 de kilograme, atât cât avea în perioada în care era căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf.

Alimentele pe care le consumă Anamaria Prodan pentru a se menţine într-o formă de invidiat la 50 de ani

Anamaria Prodan a dezvăluit că are un stil de viaţă sănătos, motiv pentru care are o siluetă de invidiat. Aceasta a declarat faptul că alimentele pe care le consumă în mod regulat sunt carnea şi legumele.

Totodată, impresara a declarat că nu obişnuieşte să se cântărească, deoarece se simte extrem de bine cu greutatea pe care o are în prezent.

„Mănânc sănătos, mănânc și carne, legume. Nu mă cântăresc, nu mă interesează, eu mă simt pe mine cum sunt. Mă simt bine”, a declarat Anamaria Prodan, confom unica.ro.

Reclamă

De asemenea, Anamaria Prodan a vorbit şi despre cum se simte în plan personal, după despărţirea de Flavius Nedelea. Aceasta susţine că i se întâmplă doar lucruri frumoase în viaţă.

„Tot ce mi se întâmplă mi se întâmplă așa… pentru că sunt un om care crede foarte mult în Dumnezeu. Și mi se întâmplă lucruri frumoase”, a mai spus Anamaria Prodan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani

S-a aflat care este sacrificiul pe care îl face Anamaria Prodan, la 50 de ani, pentru a fi în formă. Aceasta a suferit o transformare surprinzătoare şi a slăbit mai multe kilograme. A ţinut o dietă drastică şi se declară mulţumită că a ajuns în cea mai bună formă. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu).

Reclamă 4 / 0/3

Impresarul susţine că sunt zile în care bea doar apă şi nu mănâncă nimic. Aşa a ajuns să cântărească 56 de kilograme, cât avea înainte de căsătoria cu Laurenţiu Reghecampf.

„Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu.

Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei, cu Sarah, cu cealaltă, și cu bebele meu, să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine„, a declarat Anamaria Prodan pentru ego.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:15 LIVE VIDEOSporting – Chaves 2-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 1-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-0! Echipa lui Dan Petrescu, foarte aproape să termine pe locul 2 Liga 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și