Închide meniul
Foto

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta de fițe cu Claude Senhoreti. Darul de nuntă de sute de mii de euro pe care l-a primit

Reclamă

Publicat: 27 august 2021, 16:00

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta de fițe cu Claude Senhoreti. Darul de nuntă de sute de mii de euro pe care l-a primit

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta de fițe cu Claude Senhoreti / Instagram Claude Senhoreti

Facebook Claude Senhoreti

Alina Vidican a uitat de Cristi Borcea și și-a întemeiat o nouă familie la cinci ani după ce a divorțat de fostul patron al lui Dinamo. De ieri este soția unui pilot de curse brazilian care are un succes uriaș și în afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican a avut parte de surpriza vieții la nunta de fițe cu Claude Senhoreti

Pasionat al mașinilor scumpe, Claude a surprins-o pe Alina Vidican. I-a făcut un cadou senzațional și i l-a arătat cu puțin timp înainte să se căsătorească. Milionarul i-a cumpărat un bolid de lux, pe care l-a parcat chiar în fața locului în care a avut loc nunta.

Este vorba de un Lamborghini Murcielago, al cărui preț poate ajunge, potrivit cars.com, până la 450.000 de dolari. Mașina atinge o viteză maximă de 342 km/h! Claude Senhoreti i-a pus și o fundă roșie „bijuteriei” pe care i-a dăruit-o Alinei. Invitații au postat mai multe imagini cu darul de nuntă primit de mireasă.

La eveniment nu au existat plicuri la masă, ci au fost create trei conturi bancare. Primul a fost pentru luna de miere, programată într-o destinaţie exotică, iar celelalte două pentru consumaţia de la nuntă şi pentru susţinerea carierei de pilot de curse a lui Claude.

Reclamă

Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă. Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide„, reacționase Claude înaintea evenimentului grandios.

Cum s-au cunoscut Alina Vidican și Claude Senhoreti

46 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. A fost dragoste la prima vedere, au anunțat cei doi.

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și