Închide meniul
Foto

Alina Vidican a renunţat la bunul cel mai de preţ pe care îl avea de la Cristi Borcea. Decizia luată chiar înaintea nunţii cu milionarul Claude Senhoreti

Reclamă

Publicat: 11 septembrie 2021, 12:02

Alina Vidican a renunţat la bunul cel mai de preţ pe care îl avea de la Cristi Borcea. Decizia luată chiar înaintea nunţii cu milionarul Claude Senhoreti

Fosta soție a lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a întors toate privirile

Alina Vidican s-a recăsătorit după divorţul de Cristi Borcea / Colaj Facebook / Hepta

Alina Vidican are viitorul asigurat şi nu îşi face griji că ar putea avea probleme cu banii. Noul ei soţ are un succes uriaş. Claude, care este pilot de curse, are afaceri cu bolizi de lux, din care a câştigat o avere. Este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alina Vidican a luat o decizie drastică înaintea nunţii

Cu două săptămâni înaintea nunţii, Vidican a închis restaurantul „La Vendetta”, pe care îl primise de la Cristi Borcea după divorţ. Localul era, în urmă cu un deceniu, singurul din Miami în care se servea mâncare cu specific românesc. I-a adus fostului fotomodel sume importante de bani.

Potrivit wowbiz.ro, Vidican nu a mai fost la fel de implicată în această afacere după ce l-a cunoscut pe Claude Senhoreti. A reunţat la tot, astfel că în acea locaţie a apărut deja un nou restaurant, „Villa Romana”. Este, fără doar şi poate, o lovitură pe plan sentimental primită de Cristi Borcea de la fosta soţie.

Borcea îi plătea Alinei Vidican o pensie alimentară lunară care se ridica la 10.000 de euro. Rămâne de văzut dacă mai face asta şi după ce aceasta s-a căsătorit cu milionarul brazilian

Alina Vidican şi Claude Senhoreti vin în România

Alina Vidican şi Claude Senhoreti au ţinut nunta, în urmă cu două săptămâni, în unul dintre cele mai spectaculoase saloane de evenimente din Florida. Pilot de curse, Claude a profitat de o scurtă pauză competiţională. Din păcate, nu a apucat încă să plece în luna de miere alături de noua sa soţie.

Reclamă

Fosta soţie a lui Cristi Borcea a decis să facă prima escapadă, după ce s-a căsătorit, chiar în ţara natală. Va veni cu Claude în România şi îi va face cunoştinţă cu rudele care nu au putut să vină la nuntă.

Plănuim să venim curând în România, sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni„, a declarat, zilele trecute, Claude Senhoreti.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Alina Vidican şi Cristi Borcea au divorţat în 2016
  • Românca s-a căsătorit cu pilotul de curse Claude Senhoreti

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și