Închide meniul

Alina Vidican, dată de gol. A început relaţia cu milionarul brazilian când acesta era căsătorit

Reclamă

Publicat: 12 iunie 2021, 9:06

Alina Vidican, dată de gol. A început relaţia cu milionarul brazilian când acesta era căsătorit

Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul Claude Senhoreti

Colaj Facebook / Hepta

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul acţionar al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detaliul neştiut despre relaţia Alinei Vidican cu milionarul brazilian

Alina trăieşte o poveste de dragoste alături de Claude, un afacerist brazilian care este şi pilot de curse.

Cei doi sunt împreună încă din 2019, când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani, scrie wowbiz.ro.

Alina a fost prezentată drept ubita lui Claude, în urmă cu doi ani de canadienii de la montrealgazette.com, în urma unui eveniment la care a participat alături de acesta.

Când va avea loc nunta dintre Alina Vidican şi milionarul brazilian

Cei doi îndrăgostiţi sunt decişi să îşi unească destinele în acest an. S-au grăbit să ajungă la altar şi, din informaţiile fanatik.ro, evenimentul va avea loc în luna august.

Reclamă

Nunta dintre Alina vidican şi milionarul brazilian Claude va avea loc în Statele Unite. Totuşi, fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a gândit şi la rudele care nu vor putea ajunge la Miami. A decis să organizeze o petrecere şi în România, care să marcheze căsătoria.

Printre invitaţi şi-ar putea face apariţia şi Cristi Borcea. În momentul în care Alina Vidican a primit inelul de logodnă, a ţinut să îi ceară voie fostului patron de la Dinamo.

Alina Vidican a renunţat la restaurantul pe care îl deţinea în Miami

Doi copii are Alina Vidican cu Cristi Borcea. Locuieşte alături de ei şi, după căsătoria cu Claude, plănuieşte să îşi cumpere o locuinţă mai spaţioasă în Miami. Alina a decis deja să renunţe la restaurantul care îi rămăsese în grijă după despărţirea de „Leonidas”. Există acum o nouă echipă de management care se ocupă de afacere.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și