Închide meniul

Alina Vidican i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească cu prietenul milionar. Reacţia categorică a fostului soţ

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 13:25

Alina Vidican i-a cerut voie lui Cristi Borcea să se logodească cu prietenul milionar. Reacţia categorică a fostului soţ

Alina Vidican a scăpat de tatuajele cu Cristi Borcea

Colaj Facebook / Hepta

Cristi Borcea a fost sunat de fosta soţie, alături de care are doi copii, Alexandru şi Gloria. Omul de afaceri nu a stat mult pe gânduri şi a încurajat-o pe Alina să îşi oficializeze relaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea a acceptat relaţia dintre Alina Vidican şi Claude

"Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor", a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru Fanatik.

46 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari.

Alinei Vidican, prima apariţie alături de un alt bărbat, după divorţul de Cristi Borcea

Chiar mama Alinei Vidican a postat prima poză cu cei doi pe reţelele sociale de ziua fiicei sale. "La mulți ani fericiți și binecuvântați, Alina, draga mamei! ❤️”, a fost mesajul transmis de aceasta.

Reclamă

Alina Vidican a fost căsătorită timp de cinci ani cu Cristi Borcea. Nunta, la care le-a fost naş Gigi Becali, a avut loc în 2011, iar divorţul s-a oficializat în 2016.

Cristi Borcea s-a despărţit de Alina pentru a fi alături de Valentina Pelinel. "Am lovit-o pe Alina Vidican într-un anumit context”, a susţinut Borcea într-o emisiune tv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și