Închide meniul
Foto

„Am ajuns să-l urăsc din cauza asta”. Anamaria Prodan dă cărţile pe faţă. Ce a aflat despre Laurenţiu Reghecampf în plin scandal al divorţului

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 12:00

Reclamă
„Am ajuns să-l urăsc din cauza asta”. Anamaria Prodan dă cărţile pe faţă. Ce a aflat despre Laurenţiu Reghecampf în plin scandal al divorţului

Colaj Instagram Anamaria Prodan

Scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este departe de a se încheia. Agentul FIFA iese la rampă cu o nouă serie de dezvăluiri legate de infindelităţile antrenorului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan dă cărţile pe faţă

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă şi a spus cine este persoana care i-ar fi transmis prima dată câteva detalii cu privire la viața extraconjugală a lui Laurențiu Reghecampf. Chiar unul dintre duşmanii acesteia, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali.

„Nu am știut niciodată de amante, cu el am avut niște discuții incredibile. Și nu l-am crezut niciodată pe Gigi Becali și, la un moment dat, am ajuns să îl urăsc pentru ceea ce îmi spunea. 

Laurenţiu nu va mai veni, pentru că știe că a greșit impardonabil. El știe că noi, familia, l-am iertat de foarte multe ori. Și i-am explicat că nu este bine, și i-am explicat că atât de greu ne-a fost să ajungem aici. Și i-am explicat cât de greu mi-a fost să mă lupt cu un om ca Pițurcă, care îl făcea bețiv, cu un Gigi Becali care spune că a furat banii familiei și a făcut business-uri altor domnișoare de genul acesta, din oraș”, a spus Anamaria Prodan, conform fanatik.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf divorţează

Între Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf nu mai e cale de împăcare. Antrenorul a anunţat deja depunerea actelor de divorţ, iar mariajul dintre cei doi este pe cale de a se încheia, după 15 ani de relaţie. Laurenţiu Reghecampf are deja o iubită care urmează să îi dăruiască o fetiţă, peste aproximativ 6 luni.

Reclamă

Cei doi s-ar fi mutat deja împreună, iar după ce divorţul de Anamaria Prodan se va oficializa, Laurenţiu Reghecampf ar urma să se căsătorească cu Corina.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și