Închide meniul

„Am avut bătăi cu infractori și tâlhari!” Dezvăluiri șocante ale interlopului împușcat în cap sâmbătă dimineață. Ce legături are cu Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 martie 2022, 20:36

„Am avut bătăi cu infractori și tâlhari! Dezvăluiri șocante ale interlopului împușcat în cap sâmbătă dimineață. Ce legături are cu Gigi Becali

Ce legături are Nuredin Beinur cu Gigi Becali

Colaj Hepta

Un cunoscut interlop cu legături puternice în lumea sportului a fost împușcat vineri noapte într-un restaurant din București. Nuredim Beinur, prieten cu Gigi Becali și Adrian Mutu, a făcut dezvăluiri șocante despre viața lui cu puțin timp înainte să fie victima atacului violent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nuredin Beinur a fost împuşcat în cap cu un pistol cu bile de către un alt interlop, în faţa unui restaurant din zona Băneasa. Victima a ajuns la spital dar nu a avut nevoie de internare. Bărbatul care a tras s-a predat la mai bine de 12 ore de la scandal.

Dezvăluiri șocante ale lui Nuredin Beinur

Controversatul om de afaceri e cunoscut în lumea interlopă. Nuredin Beinur e poreclit „Spaima litoralului”. Acesta a povestit că a fost implicat în multe bătăi stradale, cu tâlhari, hoți și proxeneți.

Cu toate acestea, Nuredin Beinur susține că el, de fiecare dată, a ajutat la capturarea infractorilor.

„‘Spaima litoralului?’ E foarte dur! Îmi închipui însă de unde vine. Copil fiind, am făcut mai multe sporturi: fotbal, box, lupte. Și peste tot, inclusiv la școală, săream să-l ajut pe cel neputincios, dacă vedeam că e atacat. Mai târziu, în anii ‘90, mi-am făcut o firmă de pază și ordine în sudul litoralului. Colaboram cu Poliția la diferite operațiuni. Aveam body-guarzi prin hoteluri, restaurante, cluburi, iar misiunea era să nu iasă scandaluri, să nu se întâmple cine știe ce nenorociri. Să nu cadă oamenii pradă bandiților. Să nu se fure prin autobuze.

Reclamă

Într-adevăr, am avut și războaie, bătăi stradale. Dar niciodată nu m-am contrat cu instituțiile statului. Am ajutat doar la prinderea unor infractori, tâlhari, hoți, proxeneți. Da, eram spaima litoralului pentru delincvenți, nu în alt sens!”, a spus Nuredin Beinur în decembrie 2021, potrivit playsport.ro.

Beinur Nuredin este prieten cu mulţi cunoscuţi din lumea fotbalului, printre care şi Gigi Becali sau Adrian Mutu. A petrecut un an după gratii într-un dosar de şantaj şi a fost implicat în numeroase scandaluri. Pe reţelele de socializare, bărbatul se laudă cu viaţa de lux pe care o duce, presarată cu vacanţe pe iahturi şi petreceri cu manelişti celebri.

Nuredin Beinur, legături strânse cu Gigi Becali

În 2013, latifundiarul din Pipera a ajuns după gratii în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării. A fost eliberat condiționat după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani și șase luni. Chiar și la o lungă perioadă după ce a părăsit Penitenciarul Poarta Albă, apar noi detalii despre ceea ce s-a întâmplat atunci.

Reclamă 4 / 0/3

Unul dintre cei mai temuți interlopi, Nuredin Beinur, a recunoscut că a fost să-l viziteze la închisoare atât pe Gigi Becali, cât și pe Victor Becali. Cel care este supranumit ”Spaima litoralului” a făcut dezvăluiri uluitoare.

Să vă spun mai bine despre ce inimă avea până și în penitenciar! A stat cu el un fost body-guard de la mine, căruia i-a mers așa bine în închisoare datorită lui Gigi încât băiatul mai zicea: ”Aș mai face ceva să mai stau în pușcărie cu nea Gigi! Altuia i-a cumpărat o turmă de oi, când a auzit că se ocupa cu așa ceva. Toate doar pentru că au fost colegi de necaz!

Am fost însă odată cu el în Albania, la o reuniune a machedonilor. Am trecut pe lângă o biserică mai ponosită, a intrat, a văzut că e nezugrăvită, cu pereții deteriorați, așa că l-a chemat pe preot și i-a pus în palmă o sumă mare de bani pentru reparații. Ăsta e Gigi! Credincios, credincios!„, a dezvăluit Nuredin Beinur pentru playsport.ro.

Nuredin Beinur: „Victor Becali mi-a făcut cadou un Lincoln Navigator”

Nuredin este bun prieten cu verii Becali și i-a vizitat chiar și după gratii. A dezvăluit ce cadouri le-a făcut Gigi Becali foștilor colegi de celulă, dar a recunoscut și ce cadou a primit de la Victor.

Sunt prietenii mei adevărați, cu care mă mândresc! Când s-a parafat transferul lui Contra la Milan, Victor Becali mi-a făcut cadou un Lincoln Navigator! Mi-a zis că le-am purtat noroc fiindcă am fost la masă cu el, la o cafea, când au sunat italienii după Cosmin„, a spus afaceristul.

Frații Becali sunt unii dintre cei mai cunoscuți impresari. Aceștia au strâns o avere după ce au intermediat cele mai importante transferuri din fotbalul românesc

Reclamă
Recomandări
  • Dezvăluiri șocante ale interlopului împușcat în cap sâmbătă dimineață
  • De ce i se spune „spaima litoralului”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și