Închide meniul
Foto

„Am fost la el acasă!” Vedeta despre care s-a spus că ar fi avut o aventură cu Laurenţiu Reghecampf se revoltă: „O prostie totală”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 februarie 2022, 12:48

„Am fost la el acasă!” Vedeta despre care s-a spus că ar fi avut o aventură cu Laurenţiu Reghecampf se revoltă: „O prostie totală”

Presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf se revoltă

Colaj Instagram

Anamaria Prodan l-a acuzat de mai multe ori pe Laurenţiu Reghecampf că ar fi avut mai multe relaţii extraconjugale de-a lungul căsniciei de aproape 15 ani. Apoi, s-a speculat că antrenorul ar fi avut o relaţie şi cu Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta despre care s-a spus că ar fi avut o aventură cu Laurenţiu Reghecampf se revoltă

Vica Blochina s-a decis să rupă tăcerea şi să spună totul despre acest subiect sensibil. Vedeta dezvăluie că nu a avut niciun fel de legătură cu antrenorul. Singura întâlnire dintre cei doi s-a întâmplat cu prilejul unei sărbători, atunci când Reghe nu avea probleme în căsnicie. „Nici nu îl cunosc pe Reghecampf. Eu nici nu îl cunosc pe băiatul ăsta. O prostie totală. O singură dată am fost la ei acasă de Crăciun, când era însurat cu Anamaria”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina s-a iubit în secret cu Victor Piţurcă

Vica Blochina s-a iubit în secret cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă. Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Citește și:

De partea cealaltă, Anamaria Prodan se desparte de soţul ei după 15 ani de căsnicie. Antrenorul are o relaţie cu Corina Caciuc. Cei doi s-au mutat deja împreună şi urmează să aibă un băiat la finalul lunii mai. Mai mult, după ce se va pronunţa divorţul, cei doi ar vrea să se căsătorească cu acte în regulă.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” Vezi toate știrile
Citește și