Închide meniul
Foto

„Eşti jalnic!” Anamaria Prodan, dezvăluiri umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf: „Şi-a folosit copilul ca să se ascundă în taverne”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 februarie 2022, 21:29

„Eşti jalnic!” Anamaria Prodan, dezvăluiri umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf: „Şi-a folosit copilul ca să se ascundă în taverne”

Motivul pentru care Anamaria Prodan se bucură că Laurențiu Reghecampf și-a găsit de muncă. Câți bani ar putea primi după divorț

Anamaria Prodan, în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf / Instagram

Anamaria Prodan dă de pământ pur şi simplu cu Laurenţiu Reghecampf în plin scandal de divorţ. Vedeta scoate la iveală amănunte absolut incredibile despre antrenor. Totul se întâmplă după prima înfăţişare la tribunal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, dezvăluiri umilitoare pentru Laurenţiu Reghecampf

Prima înfăţişare de la tribunal s-a terminat cu o amânare, dar Anamaria Prodan iese din nou la rampă cu noi acuzaţii la adresa lui Reghe. Vedeta spune că nu şi-ar dori custodie exclusivă pentru Laurențiu Reghecampf Jr. „Nu există așa ceva. Eu nu am făcut cerere pentru a-l decădea din drepturile părintești pe Reghecampf pentru că nu-mi doresc așa ceva. Copilul trebuie să-și iubească amândoi părinții! Eu îl rog pe Reghecampf de 9 luni să vină să-și vadă copilul. Nu dorește nici să i-l trimit la Craiova și nici să vină să-l vadă.

Copilul suferă enorm, dar a înțeles, căci este foarte deștept. Știe că tatăl lui a luat-o pe un drum greșit, dar este cel ales de el. Eu nu permit copilului să-l judece pe tatăl lui, căci, și în șanț dacă ajunge, Bebeto are datoria de a-i da un pahar de apă. Reghecampf este genul de om condus de oameni mici, fără valoare. Reflecția lui interioară este exact suma acțiunilor pe care le-a făcut!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Cum şi-ar fi minţit Reghe familia

Mai mult, agentul FIFA spune că antrenorul şi-ar fi minţit familia în vara anului trecut. Le-a spus celor din familie că se duce în Grecia pentru a vizita biserici, dar era în vacanță cu Corina Caciuc. „Să ajungi să-ți folosești copilul cel mare să te poți ascunde prin taverne în Grecia și să-ți minți familia că ești la rugăciune la biserici … ești jalnic. Dumnezeu are grijă de tine! Ca să ajungi să intri în biserică să sărbătorești 15 ani de căsnicie cu cununa pe cap în fața altarului și, la 5 zile, să sustragi tot din casă, să fugi la amantă, care te umilește constant este cumplit pentru oricine!

Citește și:

Respectul meu, al copiilor și al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit! Ceea ce nu a înțeles Reghecampf este că atunci când pierzi respectul tuturor ești 0 barat”, a precizat Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și