Închide meniul
Foto

„Am încercat să ascundem gunoiul sub preş!”. Anamaria Prodan s-a dezlănţuit. Acuzaţii grave în scandalul divorţului: „Se întâmpla de 10 ani, venea şi plângea”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 decembrie 2021, 9:45

„Am încercat să ascundem gunoiul sub preş!”. Anamaria Prodan s-a dezlănţuit. Acuzaţii grave în scandalul divorţului: „Se întâmpla de 10 ani, venea şi plângea”

Anamaria Prodan, lovitură totală pentru Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Anamaria Prodan, atac la Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc / Colaj Instagram

Anamaria Prodan scoate la iveală amănunte absolut uluitoare din interiorul relaţiei cu Laurenţiu Reghecampf. Vedeta nu s-a mai abţinut şi s-a decis să facă dezvăluiri complete. Spune că Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o timp de 10 ani şi sugerează că nu Corina Caciuc a fost prima femeie cu care antrenorul ar fi călcat strâmb de-a lungul anilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Recend, Gigi Becali a spus că Laurenţiu Reghecampf a înşelat-o pe Anamaria Prodan de mai multe ori. Acum, vedeta, în plin scandal de divorţ, s-a decis să facă mărturisiri complete. Îl acuză pe antrenor că ar fi avut mai multe amantea, de-a lungul timpului, dar că de fiecare dată s-a întors acasă spăşit şi şi-a cerut scuze. Mai puţin acum, când Reghe s-a mutat alături de noua sa iubită, Corina Caciuc.

„Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan, eu acum stăteam în stradă cu tot cu copii din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii! Gigi Becali spunea că se întâmpla de opt ani, dar se întâmpla de zece ani, nu de opt. Noi îl iertam mereu, și eu și copii. Am încercat să ascundem gunoiul sub preș”, a dezvăluit Anamaria Prodan, conform antenastars.ro.

Citește și:

Procesul divorţului începe în februarie 2022

Prima înfăţişare la divorţ va avea loc în februarie 2022 şi rămâne de văzut dacă va fi o despărţire care se va produce repede sau dacă procesul va avea mai multe înfăţişări. Reghe s-a mutat deja alături de iubita sa, Corina Caciuc care urmează să îi dăruiască un băiat la finalul lunii mai 2022. Mai mult, se pare că antrenorul ar vrea să se căsătorească cu iubita sa imediat după ce se va pronunţa divorţul de actuala soţie.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și