Închide meniul

„Am pierdut 300.000 de euro!” Momentele dramatice prin care trec Aurel Pădureanu şi fiul său: „Noi nu mai avem lacrimi să mai plângem”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 iunie 2021, 8:52

„Am pierdut 300.000 de euro! Momentele dramatice prin care trec Aurel Pădureanu şi fiul său: „Noi nu mai avem lacrimi să mai plângem

Facebook

Aurel Pădureanu trece prin momente dramatice după ce a rămas fără locuinţă

Aurel Pădureanu şi fiul său, Alex, au mari probleme financiare după ce Cornelia Catanga a murit. Cei doi au trebuit să plece din vila de la Bragadiru pentru că nu mai putea plăti chiria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel Pădureanu trece prin mari probleme financiare. După moartea soţiei sale, Aurel Pădureanu a cerut ajutor financiar pentru a o înmormânta. Printre cei la care a făcut apel a fost şi Gigi Becali. Deşi a anunţat că o va înmormânta pe Cornelia Catanga, patronul FCSB nu a mai făcut acest lucru, spre disperarea lui Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu şi fiul său, Alex, au mari probleme financiare

Acesta nu a putut trece nici acum peste pierderea soţiei sale şi nici peste problemele financiare.

Era foarte bolnăvioară, dar ea masca chestia asta. Nu am mai putut să plătim la bancă. Noi am pierdut în jur de 300.000 de euro. Ea a suferit enorm. A început să ia pastile de supărare, ca să doarmă mai mult. Zicea: Mi-e frică că am să mor și am să îl las pe Alexandru singur. Nu pot când văd așa ceva. Am o oroare să mai aud de Bragadiru. Nu pot să uit”, a spus Aurel Pădureanu.

Şi fiul Corneliei Catanga e devastat de durere.

Reclamă

Noi nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul și inima. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt. O să plec pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, să plec și să îmi continui cariera. Îmi amintesc când eram cu ea împreună, mă trezea și îmi zicea să pun mâna pe pian”, a declarat Alex Pădureanu.

Gigi Becali a spus promis, iniţial, că va plăti înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a anunţat, iniţial, că va suporta cheltuielile pentru înmormântarea Corneliei Catanga, după ce familia acesteia a solicitat ajutor financiar.

“O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB în momentul în care a fost întrebat dacă va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu trece prin momente dramatice. Refuzul patronului de la FCSB l-a devastat. Nevoit să plece din vila din Bragadiru, Aurel Pădureanu s-a mutat în apartament cu fiica lui din prima căsătorie.

Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a spus Aurel Pădureanu pentru Click.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și